Life

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, dezvăluiri incredibile. Cum era să moară Faimosul

02.05.2021 | 20:27
Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania dezvaluiri incredibile Cum era sa moara Faimosul
Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, dezvăluiri incredibile. Cum era să moară Faimosul Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a făcut dezvăluiri incredibile. FANATIK îți spune cum era să moară Faimosul.

Noul concurent al competiției a trecut printr-o experiență îngrozitoare cu doar jumătate de an în urmă. Fostul portar al Rapidului a primit o lovitură destul de serioasă în timpul unui meci.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost lovit de un adversar cu capul în bărbie și s-a prăbușit, inert, pe teren. Totuși, accidentarea suferită nu a fost atât de gravă, iar tânărul a putut continua partida.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, dezvăluiri incredibile. Cum era să moară Faimosul

Ștefan Ciuculescu a povestit că cel mai tare l-a deranjat că oamenii de la club nu s-au interesat de starea lui de sănătate: „pe mine nu m-a sunat nimeni din club când era să mor pe teren, crezi că mă sună cineva când am o problemă minoră la tendon?”

ADVERTISEMENT

„Păi da, era să mor pe teren, la un meci de liga a treia, la echipa a doua a Rapidului. Meciul a fost la Buzău, în turul campionatului, acum de când m-am reîntors la Rapid. A fost un meci la Buzău…”, a povestit el, potrivit Cancan.

„Pe o centrare, a venit un adversar după ce am respins mingea. A venit cu un atac întârziat și mi-a dat cu capul direct în bărbie și mi-a tăiat curentul pentru câteva secunde”, a adăugat Faimosul.

ADVERTISEMENT

El a repetat că acest lucru nu a fost de mare interes pentru reprezentanții clubului: „bine, câteva secunde mi s-au părut mie, dar… Oricum, pe nimeni n-a interesat treaba asta”.

Deși tânărul se află în Republica Dominicană, el încă apare ca jucător activ la Rapid II. Ștefan Ciuculescu a intrat în conflict cu conducerea clubului, înainte să plece din țară, și, cel mai probabil, va părăsi echipa la întoarcere.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, și-a început cariera în anul 2013 la echipa sub 21 de ani a celor de la FCSB. El a ajuns în echipa roșie a concursului din junglă în locul lui Cătălin Moroșanu, care a părăsit competiția, fiind accidentat. Noul Faimos a precizat că Survivor România este o provocare pentru el, o ocazie de a-și testa limitele și abilitățile.

ADVERTISEMENT