Life

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce Faimoși și Războinici au venit la petrecere

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România și-a sărbătorit ziua de naștere. Sportivul a invitat mai mulți Faimoși și Războinici la petrecere.
21.08.2021 | 20:40
Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania sia sarbatorit ziua de nastere Ce Faimosi si Razboinici au venit la petrecere
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România și-a sărbătorit ziua de naștere. Fostul concurent a invitat mai mulți foști colegi din echipa Faimoșilor, din care a făcut parte, dar și de la Războinici.

Fostul jucător de fotbal a sărbătorit atât cu familia și prietenii, cât și cu cei cu care a stat timp de aproape trei luni în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Sportivul a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Ștefan Ciuculescu a dat o petrecere uriașă vineri seara, după cum se poate vedea în postările de pe Instagram.

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce Faimoși și Războinici au venit la petrecere

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România și-a sărbătorit ziua de naștere seara trecută. Tânărul a invitat mai mulți foști colegi de la Faimoși, dar nu a uitat nici de Războinici.

ADVERTISEMENT

Printre invitații care s-au distrat alături de Ștefan se numără Irisha și Andreea Antonescu, dar și foștii Războinici Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Sindy sau Sorin Pușcașu. Cu acesta din urmă, Ștefan a legat o adevărată prietenie după eliminare.

Mai mult, Ștefan a avut parte de o adevărată surpriză. Mai mulți copii i-au cântat „la mulți ani”, lucru care l-a emoționat foarte mult pe tânărul de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

„Dacă vreodată am trăit un moment mai frumos în viață decât asta, nu există. Ăsta e cel mai frumos moment și cu asta rămânem după Survivor, atunci când la poartă te așteaptă o gașcă de copii și află că ești undeva”, a spus fostul Faimos pe InstaStory.

Atât sărbătoritul, cât și invitații s-au distrat pe cinste cu această ocazie. La un moment dat, toți au sărit în piscină, iar momentul a fost filmat și postat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT
Ștefan Ciuculescu s-a distrat de ziua lui
Ștefan Ciuculescu s-a distrat de ziua lui. Sursa foto: Instagram

Andreea Antonescu a fost și ea prezentă printre invitați. Chiar dacă nu s-au intersectat în timpul competiției Survivor România, din moment ce artista a fost eliminată cu ceva timp înainte de sosirea lui Ștefan, cei doi se înțeleg foarte bine.

Membra trupei Andre i-a cântat lui Ștefan Ciuculescu de ziua lui și i-a adus un cadou. „La multi ani! Mulți ani trăiască! Apă? M-ai lăsat fără cuvinte! La mulți ani și tot ce își dorești!”, i-a transmis Andreea Antonescu fostului concurent.

„Mulțumesc, Andreuța mea! Te pup și te iubesc”, i-a răspuns sărbătoritul, emoționat de surpriza șatenei.

ADVERTISEMENT