ADVERTISEMENT
Life

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România vrea să dea lovitura într-un domeniu pe care nimeni nu l-ar bănui: „Pentru băieți și fete”

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România este pus pe afaceri după ce a ajuns în țară! Faimosul are planuri îndrăznețe.
Autor: Dan Suta | 28.06.2021 | 16:50
Ștefan Ciuculescu de la Survivor România vrea să dea lovitura într-un domeniu pe care nimeni nu l-ar bănui: „Pentru băieți și fete”
Ștefan Ciuculecu, fotbalist și fost concurent Survivor România. Foto: Instagram

Fotbalistul Ștefan Ciuculescu, fost concurent la Survivor România, a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, dar și despre planurile sale de viitor.

ADVERTISEMENT

Faimosul a spus că se gândește foarte serios să dea lovitura în două domenii care au legătură într-un fel unul cu celălalt. Ștefan vrea să invesstească în frumusețea românilor, așa că are deja creionat un proiect uriaș.

Acesta vrea să își deschidă cu Vlad, unul din prietenii săi pe care publicul a avut ocazia să îl vadă la Survivor în momentul în care concurenții au comunicat cu cei de acasă, un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculecu de la Survivor România își deschide salon de înfrumusețare

Salonul respectiv va fi destinat atât băieților cât și fetelor. Dar asta nu e tot! Cu Irisha, fostă concurentă și ea în reality-show-ul de la Kanal D, Ștefan are de gând să lanseze o linie de haine.

„Vreau să ne deschidem un salon de înfrumusețare și pentru băieți și pentru fete”, este anunțul făcut de Ștefan Ciuculescu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a vorbit și despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. A spus că și-ar dori ca acest concurs să îl câștige Zanni sau Elena. De altfel, ei sunt singurii care au mai rămas din echipa Faimoșilor.

Ștefan a explicat că multe din certurile pe care le-a avut cu Zanni sau Sebi în Dominicană au fost pe fondul stresului. Condițiile dificile și lipsa mâncării au fost principalele cauze ale certurilor.

ADVERTISEMENT

Adevărul despre Zanni și Elena Marin

„Totul a început prin aproprierea mea față de Elena. Nu pot spune că a fost o apropiete competitivă, să încerc pe viitor să dau în Sebi sau Zanni.

Zanni a simțit în unele momente să atragă atenția publicului că sustragem anumite lucruri din competiție pentru că așa se proceda. 

ADVERTISEMENT

I-am spus, Zanni, vino și cu argumente. Cel mai tare mă deranja că atunci când eu încercam să am o discuție bărbătească, evitau să spună niște lucruri”, a spus Ștefan despre relația sa cu Zannidache.

Cât despre Elena Marin, acesta a spus că este extrem de sensibilă. Din cauza asta e percepută de multe ori greșit. Fostul concurent a mai declarat că de acasă lucrurile se văd complet diferit de acasă.

ADVERTISEMENT

A mai zis că niciunul dintre băieți nu și-a făcut o țintă din a lovi în Elena. Fiecare dintre băieți a încercat să o ajute ân felul lui pe Elena să își revină.

„Lasă impresia că joacă teatru. E o sensibilitate pe care nu toți o înțeleg”, a spus Ștefan despre Elena Marin.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!