Fotbal intern

Jucătorul care l-a imitat pe Becali şi a fost refuzat de Lăcătuş, a semnat cu Academia Rapid

După ce şi-a pus ghetele în cui la numai 24 de ani, un portar a decis să revină în fotbal. Stelist declarat, el a fost refuzat de Lăcătuş la CSA Steaua şi a ales să semneze cu rivalii de la Academia Rapid.
19.01.2018 | 17:11
Jucatorul care la imitat pe Becali si a fost refuzat de Lacatus a semnat cu Academia Rapid

Academia Rapid continuă să se întărească pentru promovarea în Liga a 3-a. După ce au semnat  cu Ionuţ Voicu şi Vasile Maftei, rapidiştii l-au convins şi pe portarul Ştefan Ciuculescu să se alăture proiectului ambiţios pe care îl au în Giuleşti. Chiar preşedintele-jucător Daniel Niculae a fost cel care l-a convins pe portar să se alăture Academiei Rapid. „Oferta a venit din partea lui Nico (n.r. Daniel Niculae). Eu am luat-o mai mult ca pe o glumă, dar din glumă am ajuns să cred că acea întrebare a fost serioasă„ a declarat Ciuculescu pentru gsp.ro.

Ştefan Ciuculescu a evoluat la FCSB o scurtă perioadă de timp. A fost dat afară după ce l-a imitat pe patronul Gigi Becali în vestiar. El a mai jucat la AFC Fortuna Poiana Câmpina, Metalul Reşiţa, CS Baloteşti, dar şi pentru câteva echipe in Liga a 3-a. În 2017 a decis să-şi încheie cariera de jucător şi să-şi deschidă o academie de portari. La mijlocul anului a decis să revină pe teren şi a apărat poarta lui CSA Steaua într-un meci amical. Marius Lăcătuş nu a vrut să-l păsteze în lot şi a ajuns la Comprest GIM, unde a impresionat chiar în meciul cu Academia Rapid, când a apărat mai multe şuturi expediate de Daniel Niculae. Au fost primele puncte pierdute de Academia Rapid în 7 etape.

Ştefan Ciuculescu speră să fie primit bine de fanii Academiei Rapid

Ciuculescu a vorbit şi despre trecutul său stelist şi speră ca suporterii giuleşteni să-l priveasă doar din punct de vedere fotbalistic. „Fiind la început îmi va fi puţin greu având în vedere trecutul meu. Dar sper că prin evoluţiile mele suporterii să înteleagă că sunt un jucător profesionist care vrea să facă performanţă. Steaua mi-a întors spatele în vară, au trecut 6 luni şi am primit această oportunitate de a juca la un club mare din România. Mă bucură faptul că o pot lua de jos cu Rapid pentru a creşte împreună şi eu ca jucător, dar şi clubul prin promovări. Sunt profesionist! La Rapid în momentul acesta există profesionalism. Îmi doresc ca la vară să mă bucur de promovare alături de frumoasa galerie a Rapidului!„ a adaugat Ştefan. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Returul Ligii a 4-a începe pe 2 martie. Academia Rapid va juca în deplasare cu CS Progresul 2005, echipa aflată pe locul 11, cu 16 puncte. Academia Rapid se află pe locul 3 în acest moment, cu 35 de puncte. Lider e CSA Steaua, cu 38 de puncte, iar pe poziţia secundă este  AS Tricolor, cu 36 de puncte.