Life
notix pixel id

Ștefan Ciuculescu, în lacrimi alături de mama lui. Ce lecție de viață a primit când era fotbalist: „Mi-a dat de învățat”

Ștefan Ciuculescu a izbucnit în lacrimi, în direct, alături de mama lui. Fostul concurent de la Survivor România și-a amintit de unul din cele mai dificile momente din viața sa.
25.11.2021 | 16:01
Ștefan Ciuculescu, în lacrimi alături de mama lui. Ce lecție de viață a primit când era fotbalist: „Mi-a dat de învățat”
Ștefan Ciuculescu, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a vorbit despre cum a învățat să își câștige banii, trecând printr-o lecție de viață extrem de dură. Fostul fotbalist și concurent la Survivor România nu primea niciodată bani de distracție de la părinți.

Pentru a-și permite toate mofturile, sportivul a lucrat la o spălătorie auto, când evolua în Liga 1. Fostul portar de la FCSB a izbucnit în plâns când și-a amintit momentul în care a ajuns acasă de la muncă, cu degetele degerate.

Prezent în platoul Teo Show alături de mama lui, spadasina Alina Boța, Ștefan a spus că părinții lui l-au învățat să aprecieze banul. A realizat că munca nu este o rușine, deși în cartierul în care locuia vecinii le reproșau părinților că băiatul muncea la spălătorie.

ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu, în lacrimi: „Nu-mi plăcea la spălătorie, vă dați seama”

„Nu-mi plăcea la spălătorie, vă dați seama. A fost o perioadă care mi-a dat de învățat. Am conștientizat niște lucruri. Nu mi-e rușine de muncă”, a spus, printre lacrimi, Ștefan Ciuculescu la Kanal D.

Mama lui și-a apărat mereu fiul și de multe ori se lua la harță cu vecinii spunându-le că munca pe care o face fiul ei este onorantă și nu e nicio rușine să spele mașini.

ADVERTISEMENT

„Le-am spus, care e treaba voastră? Nu e nicio rușine. Să câștigi banul cinstit nu e o rușine niciodată. Nu e vorba de ajutat. Că vrei o țoală în plus, îi dădeam. De mâncare, îi dădeam.

Pentru cluburi și pentru hobby-uri, asta nu e treaba mea. Vrei ceva extra, câștigă banul singur”, a povestit mama lui Ștefan Ciuculescu.

ADVERTISEMENT
ștefan ciuculescu
Ștefan Ciuculescu și mama lui au fost invitați la Teo Show

Episodul pe care mama sportivului nu-l va uita niciodată

Ștefan a spus că a încercat și alte sporturi, dar în cele din urmă, marea lui dragoste a fost fotbalul. Mama lui l-a ajutat să aleagă cu atenție ce sport să facă, o perioadă din copilărie petrecând-o printre spade.

Mama lui Ștefan și-a amintit episodul în care Ștefan a spus că el nu vrea să facă scrimă. Venise într-o zi acasă plângând, adormind cu ghetele de fotbal și cu mingea. Acea scenă nu poate fi ștearsă din memoria mamei, căci a impresionat-o foarte tare.

ADVERTISEMENT

Atunci și-a dat seama că va fi fotbalist. Părinții sportivului sunt extrem de mândri de ce a reușit să realizeze pe propriile sale picioare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri