Life

Ștefan Ciuculescu, totul despre iubita sa. Ce spune Faimosul de la Survivor România despre Alexandra

Ștefan Ciuculescu de la Survivor România este discret când vine vorba de viața sa amoroasă, abia recent aducând-o în discuție pe iubita sa, Alexandra, care l-a susținut să plece în Republica Dominicană.
20.05.2021 | 18:00
Stefan Ciuculescu totul despre iubita sa Ce spune Faimosul de la Survivor Romania despre Alexandra
ADVERTISEMENT

Faimosul de la Kanal D le-a povestit colegilor din junglă, după câștigarea jocului de comunicare, despre persoana care l-a convins să accepte să plece în competiția sportivă moderată de Daniel Pavel, nimeni alta decât partenera sa de viață.

Sportivul în vârstă de 27 de ani a izbucnit în lacrimi după ce a primit un mesaj din partea celor dragi în care apare și numele iubitei sale, Alexandra, cu care din păcate, a avut o ceartă înainte de a-și face bagajele pentru Survivor România.

ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu suferă după fosta iubită. Concurentul de la Survivor România și Alexandra s-au despărțit recent

„Toți sunt lângă mine, și ai tăi, și Alexandra și toată lumea! Să fii acolo cuminte și să ai grijă și să fii bun”, este mesajul care vorbește pentru prima oară de iubita Faimosului de la Survivor România, potrivit kanald.ro.

Ștefan Ciuculescu s-a emoționat teribil când a auzit numele femeii care i-a fost aproape într-unul dintre momentele grele ale carierei sale. Fotbalistul a mărturisit că Alexandra a fost un sprijin uriaș în timpul celor 6 luni în care a fost accidentat.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o persoană care timp de 6 luni de zile a fost lângă mine zi de zi… Este vorba despre fata cu care am avut o relație până în momentul în care am venit în această competiție.

Am avut niște discuții și sper ca după ce mă întorc, să stăm amândoi la aceeași masă că avem multe lucruri de spus. 

ADVERTISEMENT

A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea, de când joc fotbal, sincer”, a povestit sportivul în reality show-ul din Republica Dominicană.

Concurentul de la Kanal D suferă după pierderea suferită pentru că are sentimente în continuare pentru Alexandra, motiv pentru care până acum nu a scos nicio vorbă despre starea sa amoroasă.

ADVERTISEMENT

Fostul portar de la Rapid București speră ca fosta iubită să revină la gânduri mai bune și să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste, Ștefan Ciuculescu rămânând cu gândul la ea chiar și acum.

Cine este Alexandra, fosta iubită a lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România

Alexandra, fosta iubită a lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, este o tânără foarte frumoasă. Bruneta are legătură cu lumea sportului, dar nu practică niciunul la nivel de performanță.

Ea a fost cea care l-a încurajat pe Faimos că are toate calitățile necesare pentru a face față condițiilor din Republica Dominicană și probelor grele de pe traseu. Tânăra îl susține și în prezent pe grupurile dedicate competiției sportive.

ADVERTISEMENT