Life

Ștefan Ciuculescu vs Marius Crăciun la gala RXF. Cine a câştigat lupta în cuşcă / Update

Ștefan Ciuculescu vs Marius Crăciun la gala RXF, 27 septembrie 2022. Cine este marele câștigător al luptei în cușcă din această seară.
27.09.2022 | 21:05
Stefan Ciuculescu vs Marius Craciun la gala RXF Cine a castigat lupta in cusca  Update
Ştefan Ciuculescu vs Marius Crăciun la gala RXF. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
27-09-2022
18:06

Ştefan Ciuculescu este câştigătorul

Ştefan Ciuculescu a căştigat lupta cu unanimitate, la capătul a trei reprize în care Marius Crăciun nu i-a pus foarte multe probleme.

ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu și Marius Crăciun se vor lupta la gala RXF din această seară. Confruntarea dintre cei doi este mult așteptată mai ales de fanii Survivor România. FANATIK vă va spune cine a câştigat.

Ștefan Ciuculescu vs Marius Crăciun la gala RXF. Cine este câștigătorul luptei în cușcă

Fostul jucător de fotbal va intra în ring cu Marius Crăciun în această seară, 27 septembrie, de la 20:00.

ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu și Marius Crăciun au fost adversari la Survivor România 2021, iar acum sunt gata să se lupte la gala RXF, după cum au anunțat în urmă cu câteva luni.

Fostul portar al Rapidului s-a declarat pregătit pentru meciul din această seară, pentru care s-a antrenat intens, după cum a declarat pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sportivul s-a antrenat de două ori pe zi și consideră că s-a pregătit așa cum trebuie pentru lupta cu Marius Crăciun.

“M-am pregătit normal. Am făcut două antrenamente pe zi. Dimineața sală, seara iar sală, dar pe parte tehnică. Consider că sunt pregătit din toate punctele de vedere și fizic, și psihic. N-am o problemă.

ADVERTISEMENT

Sper să fac un meci bun, așa cum lumea e obișnuită. De ce nu, să ies victorios. De asta urc în cușca RXF și după aia să dăm drumul la petrecere cum ne place nouă, ca-n fotbal!”, a declarat Ștefan Ciuculescu pentru FANATIK.

Ce spunea Marius Crăciun despre Ștefan Ciuculescu

La începutul lui iulie, Ștefan Ciuculescu a anunțat că va intra în cușca MMA, însă nu a precizat atunci cine este adversarul său.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut ulterior de Marius Crăciun. Câștigătorul Ferma 2019 a aflat că a fost numit “maimuțică” de către Ștefan Ciuculescu, în cadrul unei emisiuni.

ADVERTISEMENT

În iulie, Marius Crăciun l-a amenințat pe adversarul său, căruia i-a transmis să se antreneze pentru acest meci, pe care oricum nu îl va câștiga.

Fostul Războinic de la Survivor România 2021 s-a declarat enervat de Ștefan Ciuculescu, spunând despre el că are “gura mare” și că vorbește prea mult.

“La Ștefan mă enervează gura lui mare. Comentează întruna. Numai când deschide gura te enervează. Fix atunci îți vine să îl bați. Numai fața lui te enervează.

În viziunea mea, rămâne un leuț. Nu mă impresionează că are gura mare, trebuie să aibă și pumnul tare. I-am spus ca pentru lupta asta să își facă manichiura.

Sper să fie pregătit să încaseze pumni și loviturile și căzăturile de la fotbal nu vor fi aceleași ca cele de pumn și de picior pe care o să le primească în timpul meciului. 

Sper că se va antrena să ducă acest meci mai mult de o rundă.”, spunea Marius Crăciun la WOWNews.

Amândoi s-au pregătit intens pentru lupta din această seară, însă doar unul dintre ei poate fi câștigător.