Sport

Unul dintre acționarii campioanei CFR Cluj e șocat de parcursul Universității Craiova: „Dezamăgirea cea mai mare pentru mine”

Ștefan Gadola, acționarul minoritar al campioanei CFR Cluj, se declară șocat de parcursul slab al Universității Craiova, echipă care la începutul sezonului își propusese să lupte pentru titlu.
02.03.2022 | 14:45
Unul dintre actionarii campioanei CFR Cluj e socat de parcursul Universitatii Craiova Dezamagirea cea mai mare pentru mine
ADVERTISEMENT

Deși în vara anului trecut era văzută drept una dintre pretendentele la titlu, Universitatea Craiova nu a reușit să-i pună probleme CFR-ului în cursa pentru cel de-al cincilea trofeu consecutiv. Sezonul regular e pe sfârșite, iar elevii lui Laurențiu Reghecampf ocupă doar poziția a treia, cu un singur punct avans față de FC Voluntari.

Parcursul slab al Universității Craiova l-a șocat pe unul dintre acționarii de la CFR Cluj

Acționar minoritar al clubului care domină de ani întregi fotbalul românesc, Ștefan Gadola s-ar fi așteptat ca „juveții” să aibă un cuvânt greu de spus în actuala stagiune. Aceștia au avut recent o serie nefastă, cu un singur succes în opt meciuri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în ultima perioadă au obținut patru victorii consecutive, problemele nu s-au încheiat. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că antrenorul Laurențiu Reghecampf a lipsit, din cauza gripei, de la ultimele două ședințe de pregătire ale echipei.

Sunt foarte, foarte surprins de Craiova. Chiar șocat! Nu-mi vine să cred că avem un așa avans (n.r. 22 de puncte). Campionatul trebuie să fie de calitate, dar, din păcate, nivelul fotbalului din România a scăzut foarte mult, iar asta nu este bine.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem o competiție de nivel înalt. Dezamăgirea cea mai mare pentru mine în acest campionat este CSU Craiova”, a declarat Ștefan Gadola, conform gsp.ro.

Noi detalii despre problemele financiare ale campioanei „Aici suntem”

În altă ordine de idei, omul de afaceri clujean a recunoscut problemele financiare cu care se confruntă echipa campioană, însă a dat asigurări că restanțele salariale către jucători nu depășesc două luni.

ADVERTISEMENT

S-au plătit din salarii. Nu sunt la zi, dar nici 3 luni de restanțe nu sunt. Acum sunt două luni, dacă socotesc bine.

Sigur, nu ne place, avem dorința de a plăti salariile la zi, dar având în vedere ce cheltuieli și probleme avem în club, aici suntem”, a explicat Ștefan Gadola.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – Universitatea Craiova: 2.35 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: