Life

Ștefan Lungu, mărturisiri tulburătoare despre pierderea tatălui. Ex-vedeta Antenei 3 susține că dosarul său de la DNA l-a afectat pe părinte

Ștefan Lungu, fostul soț al Ancăi Lungu, implicat în scandalul de corupție „Gala Bute”, în urma căruia a fost condamnat la închisoare cu suspendare, a vorbit despre efectele colaterale ale problemelor sale cu justiția.
10.01.2022 | 17:44
Stefan Lungu marturisiri tulburatoare despre pierderea tatalui Exvedeta Antenei 3 sustine ca dosarul sau de la DNA la afectat pe parinte
Ștefan Lungu, fostul soț al știristei Anca Lungu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Lungu, ex-vedetă Antena 3, unul din personajele implicate în dosarul „Gala Bute” organizată de Elena Udrea, a vorbit despre pierderea tatălui său, a cărui suferință s-a acutizat pe fondul problemelor sale penale.

Prezentatorul emisiunii „Gătit la costum” de la Antena 3 a spus că părintele său a suferit foarte mult după ce el a fost acuzat în dosarul Elenei Udrea, în care a primit pedeapsa de un an și 6 luni de închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT

Fostul partenerei al vedetei Anca Lungu a spus că nici acum nu a depășit trista despărțire de tatăl său, dar că încearcă să meargă mai departe motivat de noile sale proiecte și de familia pe care o are acum cu Geanina Hîrjanu.

Ștefan Lungu, mărturisiri despre pierderea tatălui său

„Din nefericire, așa e viața. Îl păstrez pe tata în amintire cu imaginea pe care o am din copilărie. A fost un șir de evenimente plecate odată cu problemele mele, cu intervenția aceea a DNA. A suferit un atac cerebral ascuns, care în timp s-a dezvoltat, s-a accentuat.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul declanșator. Cu siguranță au fost multe alte afecțiuni care au dus-o anul trecut… L-au răpus.

Tata mi-a zis: descurcă-te, băiete! A fost un om simplu, care a muncit depășindu-și condiția. A avut mentalitatea omului dinainte de 1989. A fost genul anti-ceaușist, dar căruia i-ar fi fost frică să iasă pe stradă să spună lucrul acesta”, a declarat Ștefan Lungu la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Ștefan Lungu, în platoul lui Brancu de la Prima TV. Foto: Prima TV

„Nu mă mai emoționează nimic”

Fostul soț al știristei Anca Lungu a mai spus că își găsește echilibrul în brațele partenerei sale și al fiicei Natalia. Fetița lui este printre singurele persoane care reușește să îl înmoaie.

„Singura persoană care mă înmoaie e Natalia. Nu mă mai emoționează nimic. Când ai o pierdere de genul acesta, știi că e firesc să plece părintele înaintea ta. Nu te aștepți și nu ești niciodată pregătit. Suferința prin care a trecut în ultimii 8 ani a fost o dezumanizare”, a completat Ștefan.

ADVERTISEMENT

Acum, cel mai mare proiect al lui Lungu este transformarea locului în care s-a născut tatăl său într-unul de vis. Ștefan și-a propus să dezvolte satul Pietriceaua, aflat în apropiere de București, într-unul dintre cele mai curate și primitoare din România.

 

ADVERTISEMENT