ADVERTISEMENT
News

Ștefan Mandachi a strâns un milion de euro prin campania de ”vânzare” a metrului de autostradă. Unde va dona banii

Autor: Traian Terzian | 17.04.2020 | 17:24
Ștefan Mandachi a strâns un milion de euro prin campania de ”vânzare” a metrului de autostradă. Unde va dona banii
Omul de afaceri Ștefan Mandachi a reușit să strângă un milion de euro prin campania de ”vânzare” a primului metru de autostradă din Moldova. Sursă foto: Facebook Stefan Mandachi

Omul de afaceri Ștefan Mandachi a reușit să strângă un milion de euro prin campania de ”vânzare” a primului metru de autostradă din Moldova.

ADVERTISEMENT

Ștefan Mandachi a strâns un milion de euro prin campania de ”vânzare” a metrului de autostradă

În vremuri de criză, antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a făcut o campanie prin care a reușit să strângă un milion de euro, după ce a început să vândă primul metru de autostradă pe care l-a construit în Moldova.

”1.000.000 EURO!!! One milion din donații! Deja 100.000 cm2 de autostradă au proprietar. Dacă nu vă grăbiți, veți rămâne fără… Intră în istorie și ia-ți teren la cea mai cunoscută autostradă din România. 1cm=10 euro”, a declarat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

”E un record național: cea mai mare strângere de fonduri acumulată la inițiativa unei persoane fizice, în doar 17 zile. Mă bucur ca un copil!!”, a precizat Mandachi, conform Monitorul de Suceava.

Donațiile ajung sub formă de echipamente la spitalele din Moldova

Banii strânși cu ajutorul ineditei campanii vor fi folosiți pentru dotarea spitalelor cu toate echipamentele necesare în lupta cu noul tip de coronavirus. La Spitalul Județean Suceava au ajuns primele echipamente pentru Secția de Terapie Intensivă, achiziționate din fondurile Campaniei ”Cu Toții în Linia Întâi”.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, din donații au fost achiziționate un ventilator noninvaziv, 15 concentratoare de oxigen, combinezoane, cizme, căști de protecție și gel dezinfectant, materiale care au fost predate spitalului din Suceava.

De asemenea, un transport constând în combinezoane, cizme și căști de protecție a fost trimis către Spitalul Municipal Rădăuți. Totodată, a fost semnat contractul și s-a achitat avansul pentru 20 de ventilatoare care urmează să ajungă la Suceava la sfârșitul lunii mai.

ADVERTISEMENT

Campania de strângere de fonduri ”Cu Toții în Linia Întâi” continuă, banii obținuți fiind donați către Crucea Roșie Suceava, pentru achiziția de ventilatoare și de echipamente medicale necesare spitalului din municipiul Suceava sau altor spitale din județ.

Ștefan Mandachi, inițiatorul proiectului prin care s-a construit primul kilometru de autostradă din Moldova, a dezvăluit, în dialog cu Horia Ivanovici la emisiunea „Fan ROMÂNIA”, situația dramatică din Suceava, orașul din România cel mai afectat de coronavirus

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!