Life

Ștefan Mandachi, acuze dure la adresa Danei Budeanu. Ce spune patronul Spartan despre postările ei

10.06.2020 | 15:54
Stefan Mandachi acuze dure la adresa Danei Budeanu Ce spune patronul Spartan despre postarile ei
ADVERTISEMENT

Ștefan Mandachi, patronul restaurantelor Spartan, a postat în mediul online o serie cu acuzații la adresa Danei Budeanu, după ce a distribuit postarea unei tinere care face referire la arestarea lui Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la viol și violență împotriva minorelor.

Patronul Spartan despre vloggurile în care Dana Budeanu instigă la violență, la fel ca și Colo

Colo, pe numele real Alexandru Bălan, a fost arestat seara trecută, marți, 9 mai, după ce recent a declarat într-un vlog că minorele merită să fie violate. Tânărul a ajuns în atenția publică, foarte mulți blamând afirmațiile sale, patronul Spartan, Ciprian Mandachi întrebându-se de ce nu se întâmplă același lucru și cu Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Suceava a redistribuit postarea unei tinere cu privire la Alexandru Bălan care a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile, autoarea aducând aminte și de Dana Budeanu. Ștefan Mandachi a fost într-un totul de acord cu privire la faptul că bruneta umblă liberă, în ciuda faptului că de-a lungul timpul a instigat la violență împotriva femeilor.

Postarea despre Dana Budeanu
Postarea lui Ștefan Mandachi, patronul Spartan. Sursa foto: Facebook.com

Mesajul lui Ștefan Mandachi, la adresa Danei Budeanu

„Foarte corect punctat Corina Băcanu! Pușcăriabila de Budeanca merită reținută întrucât a instigat MULT MAI AGRESIV la violență împotriva femeilor! Acum e momentul potrivit să se facă puțină curățenie în lăturile vomitate zilnic de către borfașa asta frustrată!

ADVERTISEMENT

Adică nu-i deloc corect ca unul să fie pedepsit și alta să mișune în libertate bine mersi și să verse infracțiuni pe gaura gurii, cât e ziulica de mare”, a spus Ștefan Mandachi în postarea sa de pe pagina de Facebook în care-și spune punctul de vedere despre Dana Budeanu care scapă pedepsită, deși instigă la violență împotriva femeilor.

Reacțiile prietenilor suceveanului nu au întârziat să apară, foarte mulți întrebându-se de ce până în această clipă nu s-a luat nicio măsură împotriva Danei Budeanu, în timp ce alții nu știu cine ar putea urmări o persoană „dezechilibrată și frustrată”.

ADVERTISEMENT

Într-o postare recentă pe blogul personal, Ștefan Mandachi susține că deși a luat nota 10 la Dreptul Familiei nu poate să înțeleagă motivul pentru care doi oameni care se iubesc au nevoie de o hârtie pentru a-i ține împreună, mai ales că în timpul căsniciei ajung să se certe sau chiar recurg la violență.

Bărbatul a mers la numeroase evenimente care presupun unirea destinelor între doi parteneri de viață și spune că de multe ori se ajunge la divorț sau violență din cauza educației, arătând totodată că „25% dintre români cred că îmbrăcatul provocator justifică violul (deci unul din patru oameni care trec pe stradă…)”, în timp ce „55% dintre români cred că violul poate fi justificat”. 

ADVERTISEMENT