ADVERTISEMENT
Life

Ștefan Mandachi, de nerecunoscut la emisiunea Șef sub acoperire. Cum a apărut la Pro TV. E uluitor

Autor: Andreea Stanaringa | 09.02.2021 | 18:00
Ștefan Mandachi, de nerecunoscut la emisiunea Șef sub acoperire. Cum a apărut la Pro TV. E uluitor
Ștefan Mandachi, de nerecunoscut la emisiunea Șef sub acoperire. Cum a apărut la Pro TV. E uluitor. Sursa foto: TVR

Ștefan Mandachi este de nerecunoscut după transformarea suferită la emisiunea „Șef sub acoperire”, care va debuta cu un nou sezon la Pro TV în această seară. Afaceristul este primul șef care care se infiltrează în propria companie. 

ADVERTISEMENT

În urmă cu opt ani, Ștefan Mandachi a devenit fondatorul unui lanț de restaurante foarte apreciat, iar cifra de afaceri a ajuns la 35.000.000 de euro pe an.

Afaceristul va lua o altă identitate și va intra în propria companie, Spartan, pentru a vedea cum se desfășoară lucrurile și care sunt problemele principale.

ADVERTISEMENT

Ștefan Mandachi, de nerecunoscut la emisiunea Șef sub acoperire. Cum a apărut la Pro TV. E uluitor

Ștefan Mandachi a trecut printr-o transformare ukuitoare pentru noul sezon al emisiunii „Șef sub acoperire”, care poate fi văzută în această seară de la 21:30 pe Pro TV. Afaceristul se va infltra în propria sa companie pentru a vedea cum funcționează lucrurile și care sunt problemele din interiorul acesteia, scrie adevărul.ro.

Acesta este de nerecunoscut, pentru a-și păstra idetitatea secretă. Nici măcar prietenii apropiați nu și-au dat seama că el se află sub acest „costum”, așa că nu va fi atât de greu să-i „păcălească” pe angajați.

ADVERTISEMENT

„Nu mă va recunoaşte nimeni aşa. E imposibil”, a spus Ștefan Mandachi atunci când și-a văzut imaginea în oglindă.

Îmbrăcat cu tricou, geacă de piele și jeanși, la care a fost adăugat și un lanț de metal, Ștefan Mandachi a devenit un adevărat rocker, având chiar și perucă și mustață, astfel că niciun ngajat nu-și va da seama că este el.

ADVERTISEMENT

 

Ștefan Mandachi în „Șef sub acoperire”
Ștefan Mandachi, transformare uluitoare în „Șef sub acoperire” Sursa foto; adevarul.ro

Dacă transformarea a avut succes, telespectatorii pot urmări în această seară. Ștefan Mandachi se va comporta ca un  nou angajat și va experimenta joburi mai mult sau mai puțin dificile.

Afaceristul va lucra alături de angajații săi, iar la final își va dezvălui identitatea. Aceștia vor primi feedback din partea sa, iar cei mai buni vor fi recompensați așa cum merită.

ADVERTISEMENT

Ștefan Mandachi s-a făcut remarcat în anul 2019, atunci când a lansat campania „#șîeu”, un manifest împotriva lipsei de autostrăzi din Moldova. Pe 15 martie 2019, antrepenorul a făcut apel la toți cetățenii să oprească orice activitate profesională timp de 15 minute, începînd cu ora 15:00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!