Life

Ștefan Mandachi, decizie radicală cu privire la filmul ”30 de ani și 15 minute”. Ce va face cu încasările

01.10.2020 | 19:01
Stefan Mandachi decizie radicala cu privire la filmul 30 de ani si 15 minute Ce va face cu incasarile
ADVERTISEMENT

Ștefan Mandachi (34 de ani) a luat o decizie radicală legat de încasările primul său film, intitulat „30 de ani și 15 minute”, un documentar care vorbește despre lipsa infrastructurii și numărul mare de accidente de pe drumurile din România.

Avocat de profesie și antreprenor de succes, bărbatul din Suceava vrea să doneze toate încasările producției sale în scop caritabil, asta după ce și-a asumat că va plăti taxa de cinema. Așadar, fiecare bănuț venit în urma rulării filmului va fi investit.

ADVERTISEMENT

Afaceristul trage un puternic semnal de alarmă și continuă lupta cu autoritățile statului în construirea de drumuri pe teritoriul țării noastre. Ștefan Mandachi protestează, în mod pașnic, prin intermediul filmului său, față de lipsa autostrăzilor, o problemă majoră la noi.

Ștefan Mandachi donează încasările filmului său. Unde vor merge banii

Cunoscut pentru campania „România vrea autostrăzi” din anul 2018, afaceristul își dorește mai mulți kilometri de autostradă. Manifestul  #Șîeu vorbește despre pericolul la care se supun oamenii în fiecare zi pe șoselele patriei, românii ajungând la o saturație din partea clasei politice.

ADVERTISEMENT

Patronul restaurantelor Spartan a muncit mai bine de un an și jumătate la filmul său, care urmează să fie lansat în cinematografele din întreaga țară începând cu data de 2 octombrie. Producția va rămâne în cinema atâta timp când oamenii sunt dispuși să vadă filmul.

Ștefan Mandachi, om de afaceri din Suceava
Afaceristul Ștefan Mandachi donează încasările filmului său. Sursa foto: Facebook.com

„Acum fiți atenți: TOATE ÎNCASĂRILE FILMULUI “30 ANI și 15 MINUTE” LE DONEZ ÎN SCOP CARITABIL!!! Achit taxele de cinema, apoi, fiecare cent care se încasează va fi donat integral și milimetric. Din 2 octombrie filmul rulează în toată țara!

ADVERTISEMENT

Filmul 30/15  rămâne strict ceea ce a fost: s-a născut și va rămâne un manifest, un protest! 30/15 va sta în cinema atâta vreme cât este cerere din partea spectatorilor. Dacă nu se vor vinde bilete, cinematografele vor băga filme noi. Ar fi mare păcat…

Am muncit enorm împreună cu o echipă mare de oameni timp de un an și jumătate ca să aducem un gram de conștientizare în societatea românească!

ADVERTISEMENT

Ar fi mare păcat să nu împrăștiem mesajul filmului, așa că vă cer ajutorul, invitându-vă în număr cât mai mare la cinematograf începând de mâine! Primul weekend contează enorm pentru un film! Mulțumesc și vă iubesc!”, a anunțat Ștefan Mandachi în mediul online în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT
Tags: