Life

Ștefan Mandachi întoarce banii cu lopata! Cât costă cazarea la hotelul afaceristului din Suceava, de Crăciun

Ștefan Mandachi are un profit colosal, afaceristul întorcând banii cu lopata! Cât costă cazarea în celebrul său hotel și centru spa din Suceava, de Crăciun?
12.12.2022 | 15:15
Stefan Mandachi intoarce banii cu lopata Cat costa cazarea la hotelul afaceristului din Suceava de Craciun
Ștefan Mandachi, om de afaceri. Foto: Instagram/ Booking
ADVERTISEMENT

Printre cele mai căutate complexuri hoteliere de la noi, în perioada sărbătorilor de iarnă, se numără cel al afaceristului-vedetă Ștefan Mandachi, devenit celebru după ce a construit un metru de autostradă în România!

Cât te costă cazarea la hotelul lui Ștefan Mandachi, de sărbători

Pentru a te caza la hotelul pe care acesta îl deține în Suceava, unul de lux, care are și un centru spa, o saună și sală de fitness, trebuie să scoți din buzunar câteva mii de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru o singură noapte, cazarea la hotelul lui Mandachi pornește de la 290 de lei, iar pentru cele trei zile de Crăciun, ar trebui să scoți din buzunar nu mai puțin de 1.515 lei.

Prețurile sunt, evident, diferite în cazul familiștilor. O familie cu un copil, de pildă, ar trebui să plătească pentru Ajunul Crăciunului și următoarele zile de sărbătoare suma de 3.890 lei.

ADVERTISEMENT

Potrivit Booking, hotelul situat la aproximativ 30 de kilometri de Gura Humorului este ideal pentru un sejur cu copiii, acesta având nota 8,8 din 10.

stefan mandachi hotel
Așa arată interiorul hotelului pe care Ștefan Mandachi îl are în Suceava. Foto: Booking

Afaceristul care a făcut un metru de autostradă, profituri de 6 milioane de lei în 2021!

Business-ul lui Mandachi pare să aibă destul de mare succes, asta dacă e să ne uităm la camerele disponibile pentru sfârșitul acestui an.

ADVERTISEMENT

De Revelion, de pildă, hotelul este ocupat în integralitate, turiștii având ocazia să facă rezervări doar din 2 ianuarie încolo. Pentru perioada 2-4 ianuarie, de exemplu, e nevoie să scoți 1.522 de lei pe noapte (în cazul familiilor cu un copil).

Compania Mandachi Industry SRL pe care acesta o deține, cu care derulează mai multe afaceri, Ștefan Mandachi a reușit să obțină în anul 2021, potrivit datelor consultate în exclusivitate de FANATIK, un profit de, atenție, 6.856.130 de lei, adică peste 1.390.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Acesta rulează o cifră de afaceri de 25.575.951, cu 58% în creștere față de 2020, anul în care pandemia a lovit și România, când raporta 16.121.000 de lei. Tot față de 2020, profiturile acestuia au crescut cu 398%, acum doi ani raportând un câștig total de 1.374.000 de lei.

Ștefan Mandachi se numără printre antreprenorii români care s-au făcut remarcat dincolo de business-urile pe care le deține. La fel ca Sebastian Dobrincu sau alți tineri oameni de afaceri de la noi, și Mandachi a reușit să treacă sticla, fiind destul de prezent în emisiunile de televiziune sau podcasturi.

Mandachi, nominalizat la un festival de film cu scurtmetrajul său, „Peace off!”

Mandachi a făcut saltul inclusiv în industria cinematografică, realizând scurtmetrajul „Peace off!”, care are la bază o poveste reală, fiind o ironie la adresa meditației spirituale înțelese greșit.

Filmul de 15 minute al afaceristului a fost selectat la Festivalul Cork International din Irlanda, la categoria „International Shorts Online Selection” și este singura producție românească prezentă la cea de-a 67-a ediție a acestui eveniment.

Filmările au avut loc anul acesta, în lunile aprilie și mai, în Suceava, satul Sfântul Ilie și capitala București.

„Ideea filmului mi-a venit în urma unor exerciții de meditație pe care mi le-a dat unul dintre mentorii mei. Îmi făceam în pripă temele zilei, întrucât eram întruna pe fugă. Într-o zi, i-am propus să ecranizăm acea stare de fapt, acea atmosferă. Cinematografia este pasiunea mea cea mare. Vizionez cât de multe filme de artă pot. Mă inspiră”, a declarat Ștefan Mandachi pentru Monitorul de Botoșani. 

„Filmele au fost o binecuvântare în viața mea. Au avut un rol inspirațional, educațional, chiar terapeutic. În copilărie am văzut în mare parte filme mediocre. La vârsta de 18 ani am descoperit Usual suspects cu Kevin Spacey. Acel film mi-a declanșat pasiunea pentru cinematografie”, a mai spus Mandachi pentru aceeași sursă, despre pasiunea sa pentru filme.

 

ADVERTISEMENT