Pandurii Târgu Jiu are un nou antrenor: “Îmi doresc promovarea”

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
01/07/2017, 14:47
Pandurii Târgu Jiu are un nou antrenor: “Îmi doresc promovarea”

Pandurii Târgu Jiu a retrogradat la capâtul sezonului 2016-17, formaţia gorjeană pierzându-şi şi antrenorul, după ce Flavius Stoican a plecat la CSM Poli Iaşi. Marin Condescu a încercat să-l aducă pe Adrian Falub, însă oficialul s-a lovit de refuzul antrenorului. La rândul său, Eugen Neagoe a spus nu preluării băncii tehnice a formaţiei din Târgu Jiu.

Marin Condescu a reuşit să-l convingă pe Ştefan Nanu, fostul fundaş stânga al Rapidului şi al Stelei, acesta însă nu a semnat contractul, aşteptând să vadă dacă va exista stabilitate la echipă. Pandurii Târgu Jiu are în acest momente datorii foarte mari, clubul intrând în insolvenţă în octombrie 2016. Datoriile echipei gorjene sar de 25 de milioane de lei, ANAF fiind principalul creditor, cu 14 milioane de lei.

“Am ales Pandurii pentru ca este un brand, pentru ca acolo sunt niste oameni cunoscuti in fotbalulul romanesc. In al doilea rand, am ales acest club, pentru ca ne dorim promovarea, intr-adevar va fi greu. Suntem in discutii sa putem face un lot competitiv si sa ne atingem obiectivul”, a declarat Ştefan Nanu pentru Radio Sport Total FM.

“Eu cred si am convingerea ca problemele financiare se vor rezolva. Deocamdata nu am semnat contractul, am venit sa vedem daca putem redresa corabia. Am discutat cu domnul Condescu. Am pus conditia sa am stabilitate, daca am stabilitate raman, daca nu, nu, a mai precizat fostul fundaş stânga. Pandurii Târgu Jiu va juca în viitorul sezon în Liga 2, formaţia urmând să beneficieze de un stadion modern care urmează să fie inaugurat în curând.

Închide ×