El reprezintă România la Mondial: ”Voi face 1.000 de caricaturi !”

INTERVIU EXCLUSIV
Alex Bradescu   
in Stiri sportive
08/02/2018, 20:11
El reprezintă România la Mondial: ”Voi face 1.000 de caricaturi !”

Ştefan Popa Popa’s a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre faptul că va fi caricatursitul oficial al Campionatului mondial de fotbal din Rusia. Artistul român dezvăluie câte caricaturi trebuie să facă pentru un astfel de eveniment. 

“Da, lucrez chiar în zilele acestea desenând echipele campionatului mondial. Ultimul desen făcut în acest sens este chiar al rusului Kokorin, dar mă aşteaptă o muncă grea. Vor fi în jur de 1000 de caricaturi, care vor fi înrămate şi întreaga poveste va fi finalizată cu o expoziţie în timpul campionatului mondial”, a spus Popa. 

Ştefan Popa Popa’s dezvăluie ce voia ministrul sportului din Rusia

Popa nu e la prima experienţă de aces gen, fiind chiar un obişnuit al evenimentelor sportive, chiar dacă nu se asemenea amploare. Artistul dezvăluie ce pretenţii avea Ministrul Sportului din Rusia. 

“Normal că este o provocare pentru mine, chiar dacă am mai avut ocazia să fac asemenea lucruri şi cu ocazia altor evenimente sportive. Am făcut ceva asemănător la Campionatele Europene de Gimnastică, am făcut acelaşi lucru şi la atletism. Ministrul sportului din Rusia dorea acum 10.000 de albume cu fiecare echipă, dar nu mă voi ocupa de aşa ceva, să se ocupe cine vrea, i-am spus din start. Eu voi pune la dispoziţie materialul, iar ei să îl multiplice cum vor”, a povestit Popa’s. 

Citeşte aici interviul integral pe FANATIK.RO

Ştirea MOMENTULUI

Astra, transfer înainte de meciul cu FCSB! A patra achiziţie a giurgiuvenilor

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.