Fotbal international

Cu cât s-a vândut tricoul lui Radu pentru fanul Stelei bolnav de cancer!

Jucătorii lui Lazio Roma s-au implicat într-o campanie de strângere de fonduri pentru un suporter al Stelei bolnav de cancer.
14.02.2018 | 16:59

Noua galerie a roş-albaştrilor a sărit imediat în ajutorul unui suporter al Stelei din Peluza Nord după ce s-a aflat că Petre Aurel, 40 de ani, un înfocat suporter al echipei lui Gigi Becali suferă de cancer la colon. Astfel, după ce ultrasul respectiv a trecut şi printr-o operaţie, iar acum are nevoie urgent de bani pentru continuarea tratamentului, fanii vicecampionilor au demarat o acţiune umanitară.

Aceştia au contactat mai mulţi jucători de ai Stelei pentru strângerea de triocuri care au şi fost scoase la licitaţie. Dar surpriza cea mai mare a venit chiar din partea adversarilor steliştilor de joi seară. FANATIK.RO a aflat că fotbaliştii lui Lazio Roma, Ştefan Radu şi Immobile şi-au donat tricourile pentru campania umanitară făcută în ajutorul lui Petre Aurel. VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO

Ştefan Radu a uitat de rivalitate

FANATIK.RO a aflat că lui Ştefan Radu nu i-a mai pasat de rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo şi a decis să se implice fără nici o reţinere pentru ajutorul lui Petre Aurel. Deja tricoul său de la Lazio a fost vândut în România pentru 2.500 de lei, iar în zilele următoare este de aşteptat să se vândă şi tricoul lui Immobile. Ultraşii Stelei au declarat au decis să nu îl huduie sub nici o formă pe fostul internaţional român pe Naţional Arena.

La rândul său, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becalia  decis şi el să îl ajute pe suporterul Petre Aurel după ce prin intermediul lui Ionţ Luţu a i-a donat acestuia o sumă de bani. Dar în ajutorul fanului respectiv au sărit şi jucătorii lui Nicilae Dică, dar şi alţi internaţionali români după ce au acceptat să îşi dea tricourile spre vânzare cu ajutorul unei licitaţii.

Tags: