Fotbal international

Ștefan Radu a fost obligat să vină la antrenamente, în ciuda pandemiei! Patronul lui Lazio a fost reclamat

16.03.2020 | 21:44
Stefan Radu a fost obligat sa vina la antrenamente in ciuda pandemiei Patronul lui Lazio a fost reclamat
ADVERTISEMENT

Claudio Lotito, patronul lui Lazio, este acuzat de faptul că își forțează jucătorii și staff-ul să se prezinte la antrenamente, deși Italia este cea mai afectată țară europeană de epidemia de coronavirus.

Ștefan Radu a fost obligat să vină la antrenamente

Ștefan Radu și coechipierii săi trăiesc clipe de groază în Italia, după ce Claudio Lotito, patronul echipei îi obligă să vină la antrenamente, sfidând amenințarea pandemiei care s-a extins asupra Europei.

ADVERTISEMENT

Salernitana a fost clubul care a încălcat prevederile după ce jucătorii au fost chemaţi la antrenament chiar şi în weekend, iar Lotito a încercat să-i oblige jucătorii săi de la Lazio să se pregătească normal.

Medicul lui Lazio a atras un semnal de alarmă

Ivo Pulcini, medicul lui Lazio, a tras un semnal de alarmă asupra situației și anunță cu demisia în cazul în care scenariul se va repeta și în viitor:

ADVERTISEMENT

Sunt colegi de-ai mei care s-au confruntat luni cu patroni care i-au presat ca echipa să revină la antrenamente. Este un fenomen îngrijorător care pune în pericol sănătatea tuturor.

Dacă se reiau antrenamentele, noi nu putem accepta şi vom demisiona din staff-ul echipei”.

Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, a fost vehement la adresa patronului lui Lazio pentru gestul făcut: „Lui Lotito îi pasă mai mult de fotbal decât de sănătatea fotbaliştilor săi”.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu este unul dintre cei mai vechi jucători al lui Lazio și unul dintre cei mai iubiți jucători din tabăra lui Simone Inzaghi. În actualul sezon, Ștefan Radu a jucat 24 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie un gol.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Radu, conform transfermarkt.com
  • 33 de ani a împlinit Ștefan Radu pe 22 octombrie
  • 2 este locul pe care Lazio îl ocupă în Serie A, cu 62 de puncte după 26 de etape
ADVERTISEMENT
Tags: