Fotbal international

Ștefan Radu a renunțat la principii și s-a înscris pe Instagram. Mesajul coechipierilor de la Lazio: „Bun venit, Boss!”

20.05.2020 | 12:08
Stefan Radu a renuntat la principii si sa inscris pe Instagram Mesajul coechipierilor de la Lazio Bun venit Boss
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu este un simbol la Lazio: cel mai vechi jucător din lot, fotbalist respectat întotdeauna de suporteri pentru seriorizitatea lui, are 12 stagiuni în tricoul biancocelestilor…

Românul era singurul jucător din lot fără cont de socializare

Românul era singurul jucător din lotul lui Simone Inzaghi declarat adversar înverșunat al rețelelor de socializare. Pentru Radu nu au existat ani de zile nici Facebook, nici Twitter, nici Instagram, deși colegii de echipă au încercat mereu să îl convingă să își facă și el cont.

ADVERTISEMENT

Iată însă că minunea, cum au denumit-o coechipierii, s-a produs și cel care l-a făcut pe fundașul lui Lazio să își schimbe optica nu a fost nici un coleg de echipă, ci coronavirusul.

Mesajul lui Lucas Leiva

Spre sfârșitul perioadei de carantină, Ștefan Radu s-a decis să își deschidă un cont pe Instagram. Nici nu a trecut o jumătate de oră și au început să curgă mesaje, în principal din partea coechipierilor, entuziasmați de faptul că românul a spart în sfârșit tabuul.

ADVERTISEMENT

„Bun venit pe Instagram, Boss!” i-a urat brazilianul Lucas Leiva primul, după care au făcut același lucru și Ciro Immobile, portarul Strakosha, Luis Alberto, Parolo și Correa.

Și fanii sunt foarte încântați

Și pentru suporteri a fost o uriașă surpriză, una foarte plăcută, mai ales după ce Radu a postat patru fotografii cu trofeele câștigate cu Lazio. Foarte mulți s-au grăbit să îl salute pe român și să își exprime satisfacția că de acum înainte îl vor putea urmări pe unul dintre idolii lor.

ADVERTISEMENT

Lazio nu a anunțat ce intenție are în privința veteranului lotului, care la 33 de ani rămâne același jucător de bază, ani de zile chiar purtător al banderolei de căpitan.

Nu se știe dacă Radu va continua la Lazio

Sunt destule zvonuri despre faptul că Lotito nu ar dori să îi prelungească contractul lui Ștefan Radu și că ar și căuta deja înlocuitor. Unul este chiar din Serie A, de la Verona, dar prețul de 25 milioane cerut de șefii lui Hellas nu convine lazialilor.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nimeni nu e cu gândul la transferuri, pentru că toată lumea e focusată pe reluarea pregătirilor, în speranța că va sosi OK-ul eliberator de la Guvern în privința reluării campionatului în luna iunie, Lazio fiind marea rivală în acest moment la titlu pentru Juventus.

ADVERTISEMENT