Onoare pentru Ştefan Radu contra FCSB! Ce surpriză îi fac italienii

stefan radu, fcsb - lazio, italia, europa league, arena nationala

FCSB - Lazio, partidă programată joi, de la ora 22:05, este una specială pentru Ştefan Radu. Va avea ocazia să se dueleze cu marea rivală a lui Dinamo.

Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, îi pregăteşte o surpriză fundaşului român înaintea meciului cu FCSB, din Europa League. Presa din Italia scrie că Radu va fi căpitanul "celeştilor" pe Arena Naţională.

Radu, 31 de ani, este cel mai vechi jucător din lotul celor de la Lazio. A fost transferat de la Dinamo, în iulie 2008, pentru 4,5 milioane de euro. În vară, românului i s-a propus banderola de căpitan, dar a refuzat-o.

Radu a spus la vremea respectivă că este foarte posibil să nu fie folosit meci de meci, astfel încât banderola ar fi putut deveni o problemă pentru echipă. Astfel, bosniacul Senad Lulic, 32 de ani, a fost desemnat principalul responsabil pentru a conduce echipa din teren.

Totuşi, pentru partida de la Bucureşti, în care Radu este anunţat titular, Inzaghi este decis să îi ofere banderola românului, mizând pe ambiţia acestuia în duelul cu rivala lui Dinamo. Lulic şi Parolo nu vor juca pe Arena Naţională.

"Va fi un fel de ambasador lazial. De la tragerea la sorţi asteaptă acest meci, fiind elementul capabil să mute echilibrul şi în tribună! El a câştigat de două ori derby-ul cu Steaua şi a pierdut doar o dată. Graţie lui, biancoceleştii se vor simţi ca acasă la Bucureşti", scriu jurnaliştii italieni.