Nicio categorie

Ştefan Radu, binecuvîntat de preoţi în cantonamentul lui Lazio

Preşedintele patron al echipei Lazio Roma, Claudio Lotito, a chemat în cantonamentul de la Formello, înaintea egalului de la Parma, din ultima etapă de campionat, un preot, pentru a sfinţi...
13.11.2013 | 15:44
Ştefan Radu, binecuvîntat de preoţi în cantonamentul lui Lazio
Ştefan Radu şi colegii lui de la Lazio au scos remiza la Parma, după ce au primit binecuvîntarea preotului

Preşedintele patron al echipei Lazio Roma, Claudio Lotito, a chemat în cantonamentul de la Formello, înaintea egalului de la Parma, din ultima etapă de campionat, un preot, pentru a sfinţi cantonamentul şi a alunga eventualele entităţi malefice care ar disturba programul de pregătire al lui Ştefan Radu şi al coechipierilor săi. “Roma a apelat la tot felul de magi şi de indivizi cu puteri paranormale, pentru a recăpăta strălucirea pierdută, dar eu mă încred numai în sfînta biserică şi de aceea am decis să chem un reprezentant al ei, care să aibă grijă de cantonamentul şi de jucătorii noştri” – a declarat Lotito.

“Maradona a plecat la ordinele magilor”

În urmă cu cîteva zile preşedintele lui Lazio a surprins acuzînd Roma de folosirea ezoterismului pentru a ajunge ân fruntea ierarhiei Serie A. “Au cinci magi şi alţi clarvăzători şi alte persoane care se ocupă cu ocultismul. Ele l-au determinat pe Maradona, care era în tribună la meciul cu Napoli, să se ridice şi să plece cîteva minute exact înainte ca Roma să deschidă scorul prin Pjanici, din lovitură liberă. Cît a fost Maradona, nu au putut face nimic” – a spus atunci Lotito.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri