Radu, cadou pentru dinamovişti! 1000 de bilete la FCSB - Lazio

stefan radu, fcsb - lazio, europa league, bilete

Ştefan Radu vrea să se asigure că se poate baza pe sprijinul dinamoviştilor la FCSB - Lazio, în Europa League. A cumpărat 1.000 de bilete pentru ei.

Chiar dacă nu este anunţat titular pentru partida dintre FCSB şi Lazio, joi, de la ora 20:45, (detalii aici) Ştefan Radu are grijă să se ţină de promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor dinamovişti.

Conform unui site de sport, fotbalistul celor de la S.S. Lazio le-ar fi promis dinamoviştilor că le va face cadou 1.000 de bilete pentru partida cu FCSB de la Bucureşti încă de la tragerea la sorţi.

S-a ţinut de promisiune şi a achiziţionat biletele în zona VIP pe Arena Naţională. Astfel, susţinerea pentru cei de la Lazio se anunţă uriaşă în această seară, în condiţiile în care vor fi mulţi fani veniţi de la Roma, dar şi de la fan cluburile "celeştilor" din România.

Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio Roma, este hotărât să le dea şanse şi jucătorilor care nu au bifat foarte multe partide în campionat sau în Cupă. Astfel,  mai mulţi jucători noi faţă de meciul pierdut de echipa lui Ştefan Radu pe terenul lui Napoli, scor 1-4, îşi vor face apariţia în primul "11" al lui Lazio. Românul va începe meciul pe bancă.