Sport

Ştefan Radu, în lacrimi la ultimul său meci pe Stadio Olimpico! Mesajul emoţionant dedicat de ultraşii lui Lazio. Foto şi video

Ştefan Radu a jucat ultimul său meci pe Stadio Olimpico. Fundaşul a plâns în faţa galeriei înainte de meci, a intrat în minutul 90+1 şi a purtat banderola de căpitan al lui Lazio.
28.05.2023 | 21:12
Stefan Radu in lacrimi la ultimul sau meci pe Stadio Olimpico Mesajul emotionant dedicat de ultrasii lui Lazio Foto si video
Ştefan Radu, în lacrimi la ultimul său meci pe Stadio Olimpico! Mesajul emoţionant dedicat de ultraşii lui Lazio. Foto şi video
ADVERTISEMENT

Lazio a câştigat cu 3-2 meciul împotriva lui Cremonese şi va juca în sezonul viitor din Champions League. A fost ultimul meci al lui Ştefan Radu pe Stadio Olimpico, după 15 ani în care a îmbrăcat tricoul lui Lazio.

Ştefan Radu, în lacrimi la ultimul său meci pe Stadio Olimpico! Mesajul emoţionant al galeriei

Înaintea meciului, Ştefan Radu a plâns în faţa galeriei lui Lazio, care i-a dedicat un mesaj emoţionant: “15 ani de bătălii cu vulturul pe piept. Un luptător, unul dintre noi! Ștefan Radu, cu Lazio pentru totdeauna”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Ştefan Radu a fost introdus pe teren în minutul 90+2 şi Maurizio Sarri i-a dat banderola de căpitan. Fundaşul stânga a fost aruncat în sus de coechipierii săi la finalul meciului, fiind îmbrăţişat de toată lumea.

Ştefan Radu, două recorduri în tricoul lui Lazio

În cei 15 ani petrecuţi alături de Lazio, Ştefan Radu a bătut două recorduri. Cele mai multe meciuri din istoria echipei în toate competiţiei (427 de confruntări), depăşindu-l pe Giuseppe Favalli (401).

ADVERTISEMENT

Al doilea record este de cele mai multe partide jucate în Serie A pentru Lazio (348 de meciuri). A depăşit recordul din 1955 al lui Aldo Puccinelli, cu 319 meciuri.

Ştefan Radu, aplaudat la scenă deschisă de fanii lui Lazio
Ştefan Radu, aplaudat la scenă deschisă de fanii lui Lazio

A câştigat şase trofee cu Lazio! S-a retras de la naţională în urmă cu un deceniu

Ştefan Radu se va retrage la finalul actualului sezon şi va începe cariera de antrenor la Academia celor de la Lazio, exact cum s-a întâmplat cu Cristi Chivu în anul 2018, la Inter Milano, clubul de la care s-a retras.

ADVERTISEMENT

Fundaşul român a fost transferat de Lazio Roma de la Dinamo, pentru 4,75 milioane de euro, în 2008. În tricoul lui Lazio, Ştefan Radu a câştigat trei cupe şi trei Supercupe ale Italiei.

Deşi a fost ani de zile cel mai valoros fundaş stânga al României, Ştefan Radu s-a retras din echipa naţională în anul 2013, după meciul cu Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

ADVERTISEMENT

Victoria obţinută de Lazio cu Cremones îi propulsează pe “albiceleşti” pe locul secund în Serie A, cu un punct mai mult decât Inter. Lazio va juca în ultima etapă pe terenul lui Empoli.

ADVERTISEMENT
Tags: