Sport

Ștefan Radu își continuă aventura cu Lazio! Ce contract i-au oferit italienii

Legendarul fundaș Ștefan Radu va continua și în sezonul viitor la Lazio Roma, formație pentru care joacă de 13 ani.
27.05.2021 | 18:56
Ștefan Radu își continuă aventura cu Lazio! Ce contract i-au oferit italienii
Legendarul fundaș Ștefan Radu va continua și în sezonul viitor la Lazio Roma, formație pentru care joacă de 13 ani. Sursă foto: thelaziali.com
ADVERTISEMENT

Jucătorul adus de la Dinamo în vara lui 2008 a devenit în acest sezon jucătorul cu cele mai multe meciuri din istorie în tricoul lazialilor, el depășind recordul deținut de Giuseppe Favalli.

Clubul i-a oferit un tron cu numele lui şi numărul 402 şi a făcut o şedinţă foto la care au participal jucătorii, staff-ul, preşedintele clubului, dar şi fostul recordman.

Lazio i-a oferit prelungirea contractului lui Ștefan Radu

După ce a intrat în istoria lui Lazio, Ștefan Radu a lăsat să se înțeleagă că își dorește să rămână la Lazio și așteaptă propunerea conducerii pentru prelungirea contractului scadent în acestă vară.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a ajuns la 34 de ani, fotbalistul român este unul dintre cei mai importanți oameni pentru antrenorul Simone Inzaghi care le-a cerut șefilor ca românul să fie păstrat în lot în continuare.

Conform site-ului cittaceleste.it, lazialii i-a propus prelungirea contractului pentru încă un sezon, deși Radu și-a fi dorit ca înțelegerea să fie pe doi ani, dar se pare că cele două părți sunt foarte aproape de a ajunge la o înțelegere.

ADVERTISEMENT

Și Simone Inzaghi rămâne la Lazio

După ce vor puse la punct și ultimele detalii ale noului contract, Lazio va face anunțul mult așteptat de fani că Ștefan Radu va continua și în sezonul viitor alături de ”capitolini”.

În plus, se pare că odată cu noua înțelegere, salariul fundașului român va fi diminuat cu 200.000 de euro și va câștiga doar 1,2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

O altă veste minunată pentru fanii laziali este că și Simone Inzaghi va rămâne la echipă, el prelungindu-și contractul pentru încă trei sezoane în care va avea un salariu stagional de 2,2 milioane de euro.

De ce s-a retras Ștefan Radu de la națională

După ce Ștefan Radu a devenit la 34 de ani fotbalistul cu cele mai multe meciuri în tricoul lui Lazio, fanii dinamoviști au marcat evenimentul printr-un mesaj emoționant adresat sportivului care s-a format la clubul din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Retragerea subită a lui Ștefan Radu din circuitul echipei naționale a României a fost învăluită în mister ani buni. Recent, fotbalistul a explicat de ce a refuzat să mai joace pentru ”tricolori”, el menționând că și-a dorit să se dedice în totalitate clubului Lazio.

Ștefan Radu a adunat doar 14 selecții în tricoul prime reprezentative de fotbal a României. A debutat pe 15 noiembrie 2006, într-un Spania – România 0-1, și a jucat ultimul meci pe 22 martie 2013, într-un Ungaria – România 2-2, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2014.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik