Fotbal international

Ștefan Radu își prelungește contractul cu Lazio! Fundașul român a acceptat diminuarea salariului

15.04.2021 | 16:47
Stefan Radu isi prelungeste contractul cu Lazio Fundasul roman a acceptat diminuarea salariului
ADVERTISEMENT

Fundașul Ștefan Radu a decis să-și prelungească contractul cu Lazio Roma, în ciuda faptului că italienii i-au propus o înțelegere pe un singur an și cu bani mai puțini.

Românul a intrat în istoria clubului, după ce la partida cu Spezia a jucat meciul cu numărul 402 în tricoul formației din capitala Italiei și a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe penbtru laziali.

ADVERTISEMENT

Ştefan Radu este ”regele“ întronat al lui Lazio. Clubul i-a oferit un tron cu numele lui şi numărul 402 şi a făcut o şedinţă foto la care au participal jucătorii, staff-ul, preşedintele clubului, dar şi fostul recordman Giuseppe Favalli.

Lazio e aproape să-i prelungească contractul lui Ștefan Radu

După ce a reușit această performanță istorică, Ștefan Radu și-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu Lazio. Site-ul laziopress.it scrie că românul va semna zilele următoare o înțelegere pe încă un sezon, el fiind unul dintre preferații antrenorului Simone Inzaghi.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată și de jurnalistul Nicolo Schiro, cunoscut pentru informațiile corecte pe care le prezintă atunci când vine vorba de transferuri sau prelungiri de contracte. Acesta a anunțat că fundașul român a acceptat o diminuare a salariului cu 200.000 de euro va câștiga în sezonul viitor 1,2 milioane de euro.

”Continuă împreună: după ce a devenit deținătorul recordului, Ștefan Radu își va continua aventura cu Lazio încă un an. Acesta și-a reînnoit contractul până în 2022 și va încasa un salariu de 1,2 milioane de euro”, a scris ziaristul pe Twitter.

ADVERTISEMENT

De ce s-a retras Ștefan Radu de la națională

După ce Ștefan Radu a devenit la 34 de ani fotbalistul cu cele mai multe meciuri în tricoul lui Lazio, fanii dinamoviști au marcat evenimentul printr-un mesaj emoționant adresat sportivului care s-a format la clubul din Ștefan cel Mare.

Retragerea subită a lui Ștefan Radu din circuitul echipei naționale a României a fost învăluită în mister ani buni. Recent, fotbalistul a explicat de ce a refuzat să mai joace pentru ”tricolori”, el menționând că și-a dorit să se dedice în totalitate clubului Lazio.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu a adunat doar 14 selecții în tricoul prime reprezentative de fotbal a României. A debutat pe 15 noiembrie 2006, într-un Spania – România 0-1, și a jucat ultimul meci pe 22 martie 2013, într-un Ungaria – România 2-2, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2014.

ADVERTISEMENT