Nicio categorie

Ştefan Radu, la cîteva ore de TRANSFERUL CARIEREI!

UPDATE / Site-ul italian cittaceleste.it anunţă că mutarea lui Radu la Napoli nu se va realiza, conform lui Igli Tare, directorul sportiv al celor de la Lazio....
31.01.2014 | 16:47

UPDATE / Site-ul italian cittaceleste.it anunţă că mutarea lui Radu la Napoli nu se va realiza, conform lui Igli Tare, directorul sportiv al celor de la Lazio.

De asemenea, şi Ioan Becali a declarat la DolceSport că au fost nişte discuţii cu Napoli pentru Ştefan Radu dar nu s-a concretizat nimic.

 

DATE inventii

***************************************************************

Conform presei din Italia, Ştefan Radu are o ofertă importantă de la Napoli şi ar putea pleca de la Lazio în următoarele ore. Avînd în vedere că perioada de transferuri se încheie la miezul nopţii, transferul trebuie rezolvat astăzi. 

Italienii de la Europa Calcio anunţă că formaţia antrenată de Rafa Benitez negociază în aceste momente o trecere a lui Ştefan Radu la Napoli. Cota de piaţă a fundaşului român este de 10 milioane de euro.

Românul a evoluat în 172 de meciuri pentru formaţia din Roma şi a fost chiar căpitanul echipei în unele partide. Radu a marcat 3 goluri pentru Lazio, formaţie la care evoluează din 2008.

radu napoli

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri