Fotbal international

Topul în care Ştefan Radu este peste Nesta, Nedved sau Mancini la Lazio

Un român a intrat în top 10 al prezenţelor all time în istoria clubului Lazio. El se află pe locul 10, cu 298 de prezenţe.
14.12.2017 | 12:49
Topul in care Stefan Radu este peste Nesta Nedved sau Mancini la Lazio

Ştefan Radu are aproape un deceniu de când îmbracă tricoul echipei romane Lazio, adversara din 16-imile de finală ale Europa League. Fostul dinamovist a reuşit să devină în această perioadă unul dintre jucătorii de bază ai echipei şi nu de puţine ori a avut onoarea de a fi investit cu banderola de căpitan, semn că a fost şi este foarte apreciat nu doar de suporteri, ci şi de antrenorii şi colegii din vestiar, pentru că a demonstrat mereu seriozitate şi nu a fost niciodată văzut pierzând nopţile prin cluburi.

Cu o prezenţă constantă în primul unsprezece Ştefan Radu a adunat un număr important de partide jucate în tricoul biancocelest. În cei 10 ani fostul dinamovist a adunat 293 de meciuri, ceea ce îl clasează pe locul 10 în ierarhia all time a clubului. Şi asta în condiţiile în care Radu a fost destul de des clientul staffului medical, e drept pe durate scurte de timp, ceea ce i-a redus numărul de meciuri jucate.

Ştefan Radu face un deceniu de când e la Lazio

Primul în clasament este fundaşul Giuseppe Favalli, cu 401 meciuri. Interesant este că în top 10 a intrat un singur atacant, Tommaso Rocchi, cu un meci mai mult decât fundaşul român. Majoritatea sunt fotbalişti defensivi, lucru explicabil, pentru că în general fundaşii şi portarii au perioade mai îndelungate de şedere la un club.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ştefan Radu are 293 de prezenţe şi se află peste Nesta, Peruzzi, Fernando Couto, Stankovici, Pavel Nedved, Simone Inzaghi, actualul antrenor al lazialilor, Giuseppe Signori, Sinija Mihajlovici, Pandev, Casiraghi, Klose, Boksici, Rubens Sosa, Claudio Lopez, Roberto Mancini, Diego Simeone, Fiore, Marcelo Salas.

Tags: