Fotbal international

Ștefan Radu poate bate un record la Lazio în sezonul 2020-2021: ”Voi fi cel mai fericit om din lume”

26.08.2020 | 13:39
Stefan Radu poate bate un record la Lazio in sezonul 20202021 Voi fi cel mai fericit om din lume
ADVERTISEMENT

Ștefa Radu (33 de ani) va lua startul într-un nou sezon alături de Lazio, iar apărătorul din România poate stabili un record impresionant în tricoul formației din Roma.

Românul a ajuns în 2008 în Italia de la Dinamo și a adunat 379 de jocuri și poate ajunge jucătorul cu cele mai multe partide jucate pentru Lazio Roma din istorie.

ADVERTISEMENT

Acum, Ștefan Radu ocupă locul trei în această ierarhie și este depășit doar de Giuseppe Wilson (394 de meciuri) și Giuseppe Favalli (401 meciuri), deci fundașul ar putea ajunge lider în stagiunea viitoare.

”Voi fi cel mai fericit om din lume”

“Recordul meu? În momentul de față mă gândesc doar la fiecare meci în parte. Dacă voi reuși, voi fi cel mai fericit om din lume”, a spus Ștefan Radu pentru Repubblica.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu a reînceput antrenamentele cu echipa sa înaintea startului noului sezon din Serie A, el declară că obiectivele sunt și mai mari în acestă stagiune.

Echipa antrenată de Simone Inzaghi a terminat pe poziția a patra în sezonul trecut din campionatul Italiei și va juca în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Palmaresul lui Ștefan Radu

“Meciurile din Champions League sunt mult mai solicitante decât celelalte. Fanii lui Lazio își doresc an de an rezultate mai bune și îmbunătățiri.

Ne-au lipsit foarte mult fanii și am luptat pentru titlu datorită lor. Chiar și atunci când jucam în deplasare ne simțeam ca acasă. Sper că vom putea să-i îmbrățișăm din nou pe Olimpico, curând”,a adăugat Radu.

ADVERTISEMENT

Şase trofee și-a trecut în palmares fotbalistul cu Lazio Roma: trei Cupe și trei Supercupe ale Italiei. În 29 de meciuri a evoluat Ștefan Radu pentru Lazio în sezonul trecut  în campionat și a reușit să înscrie un gol.

ADVERTISEMENT