Fotbal international

Ștefan Radu ratează finalul sezonului din Serie A. Fundașul lui Lazio s-a accidentat la coapsă

17.07.2020 | 17:56
Stefan Radu rateaza finalul sezonului din Serie A Fundasul lui Lazio sa accidentat la coapsa
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Lazio Roma, Ștefan Radu, s-a accidentat și există posibilitatea să rateze finalul sezonului din Serie A.

Lazio trece printr-o perioadă nefastă, după ce, înainte de întreruperea campionatului, formația din capitala Italiei a reușit să se mențină aproape de liderul Juventus.

ADVERTISEMENT

În ultimele patru etape, trupa lui Simone Inzaghi a înregistrat trei înfrângeri și o remiză și a pierdut, în mare măsură, șansele de a cuceri titlul.

Ratează Ștefan Radu ultimele meciuri din Serie A?

Conform cotidianului italian Corriere dello Sport, Ștefan Radu este accidentat la coapsă și nu va juca în derby-ul cu Juventus, dar există șanse mari ca românul să nu mai apară pe teren până la finalul sezonului din Serie A.

ADVERTISEMENT

Durerile fostului dinamovist au apărut la meciul din deplasare cu Udinese, din ultima etapă, scor 0-0, când a fost înlocuit la scurt timp după începerea reprizei secunde.

De altfel, tehnicianul lazialilor, Simone Inzaghi, are mai probleme de lot pentru partida cu Juventus Torino, care se va disputa luni, 20 iunie, de la ora 22:45. Jucătorii Lucas Leiva, Adam Marusic, Joaquin Correa și Senad Lulic sunt accidentați, iar Patric este suspendat după ce a mușcat un adversar la meciul cu Lecce.

ADVERTISEMENT

Cu cinci runde înainte de final sezonului, Lazio Roma se clasează pe locul patru în Serie A, cu 69 de puncte, la opt lungimi în urma liderului Juventus. Pe pozițiile 2 și 3 se află Inter (71 de puncte) și Atalanta (70 de puncte).

După jocul cu AC Milan, Ștefan Radu l-a egalat pe Paolo Negro pe locul trei într-un clasament al fotbaliștilor cu cele mai multe meciuri jucate în tricoul lui Lazio, dar apoi l-a depășit pe legendarul fundaș deoarece a fost titular în următoarele trei partide și a ajuns la 379 de prezențe pentru romani.

ADVERTISEMENT

Locul doi în această ierarhie îi aparține lui Giuseppe Wilson, cu 394 de apariții, 18 mai mult decât Radu, în timp ce liderul prezențelor din toată istoria lui Lazio este Giuseppe Favalli, cu 401 de meciuri jucate pentru capitolini, număr pe care fundașul român îl poate atinge sezonul viitor.

ADVERTISEMENT