Fotbal international

Ștefan Radu scrie istorie pentru Lazio! La 9 meciuri de record: “Voi ține minte toată viața!”

06.01.2021 | 10:07
Stefan Radu scrie istorie pentru Lazio La 9 meciuri de record Voi tine minte toata viata
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu este în ultimul an de contract cu Lazio Roma însă este aproape să devină jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul “bianco-celeste”, la doar 9 meciuri de Giuseppe Favalli, recordman cu 401 de prezențe.

Pentru stagiunea următoare, fundașul român ar putea să accepte o nouă provocare, fiind dorit de Fenerbahce. Însă, Ștefan Radu nu se gândește la plecarea de la Lazio, ci la o redresare cât mai rapidă a echipei, aflată pe locul 8 în Serie A.

ADVERTISEMENT

Fundașul român este scump la vorbă, însă a vorbit într-unul din rarele interviuri pentru revista cluburi despre debutul său la Lazio, dar și despre recordul pe care este pe cale să îl doboare și să fie jucătorul cu cele mai multe apariții pentru Lazio:

Ștefan Radu scrie istorie pentru Lazio: “Mă interesează mai mult rezultatele de pe tabelă”

”Îmi aduc aminte de debutul meu la Lazio, a fost chiar contra Fiorentinei, nu voi uita niciodată. Ajunsesem la Roma de doar 3 zile, mă antrenasem foarte puțin cu echipa. Dar voi ține minte toată viața, am câștigat pe Artemio Franchi.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mândru de fiecare dată când îmbrac tricoul lui Lazio, mă bucur să fac parte din istoria clubului, dar mă interesează mai mult rezultatele de pe tabelă decât numărul meu de meciuri.

Suntem pe locul 8 în Serie A, trebuie să luptăm cu furie pentru a urca în clasament” a declarat Ștefan Radu pentru revista clubului.

ADVERTISEMENT

A debutat în Champions League împotriva lui Brugge

Cu toate că este aproape de borna istorică de 401 prezențe pentru Lazio, Ștefan Radu a debutat în grupele Ligii Campionilor abia în decembrie 2020, în meciul decisiv cu belgienii de la Club Brugge, încheiat 2-2:

“Meciurile din Champions League sunt mult mai solicitante decât celelalte. Fanii lui Lazio își doresc an de an rezultate mai bune și îmbunătățiri.

ADVERTISEMENT

Ne-au lipsit foarte mult fanii și am luptat pentru titlu datorită lor. Chiar și atunci când jucam în deplasare ne simțeam ca acasă. Sper că vom putea să-i îmbrățișăm din nou pe Olimpico, curând”, a spus Radu.

  • 392 de meciuri a jucat Radu pentru Lazio
  • 6 trofee a câștigat românul alături de club

 

 

ADVERTISEMENT