Fotbal international

GALERIE FOTO. Soţia lui Ştefan Radu a făcut ravagii la petrecerea după Supercupa Italiei

Ştefan Radu a sărbătorit alături de colegii săi în cantonamentul de la Formello excepţionalul succes din Supercupa Italiei în faţa lui Juventus. A fost o cină ad-hoc, pusă la cale în mare...
14.08.2017 | 20:25

Ştefan Radu a sărbătorit alături de colegii săi în cantonamentul de la Formello excepţionalul succes din Supercupa Italiei în faţa lui Juventus. A fost o cină ad-hoc, pusă la cale în mare viteză de stafful preşedintelui Claudio Lotito, pentru că nu erau foarte mulţi la Lazio cei care se gândeau că vor reuşi să învingă campioana Italiei şi să debuteze în noul sezon cu un asemenea succes.

Şi pentru că atunci când totul vine pe neaşteptate este mult mai frumos, a fost o noapte cu foarte multă veselie pentru toată suflarea lazială. Jucătorii au venit însoţiţi de soţii sau de prietene şi a fost un adevărat concurs de frumuseţe inopinant, partenerele fotbaliştilor încercând să atragă atenţia prin ţinutele lor. Printre cele care au ieşit în evidenţă s-a aflat şi Alexandra, soţia lui Ştefan Radu.

Ştefan Radu, invidiat de coechipieri şi de suporteri

De altminteri, jumătatea lui Ştefan Radu a fost mereu admirată de coechipierii acestuia, care l-au complimentat pe colegul lor pentru ce femeie frumoasă a reuşit să aibă lângă el. Cei doi sunt un fel de Zlatan Ibrahimovic şi Helga în sensul în care partenera de viaţă a fundaşului român este cu câţiva ani mai mare decât acesta, dar aşa cum căsnicia lui Ibra funcţionează de minune, la fel se întâmplă şi în cazul lui Ştefan Radu.

CLICK GALERIE FOTO

Despre femeia din viaţa sa este notorie o întâmplare petrecută în urmă cu câţiva ani, tot la centrul de la Formello, acolo unde este locul de antrenament al lazialilor. Echipa pierduse, neaştetpat, acasă, un meci în faţa unei echipe din zona subsolului din clasament şi fanii biancocelesti au luat foc, sosind în număr mare la Formello, pentru a cere socoteală jucătorilor. Ştefan Radu a apărut alături de Alexandra şi dintr-o dată toată furia tifosilor s-a risipit şi cei doi au trecut liniştiţi, însoţiţi de complimentele celor din jur: bellissima, maravigliosa, fortunato Radu, adică superba, minunata, norocosul Radu.

Sursă foto: DANA TUDORAN