Fotbal international

Ştefan Radu şi Ciro Immobile nu joacă în CFR Cluj – Lazio! EXCLUSIV

18.09.2019 | 19:00
Ştefan Radu şi Ciro Immobile nu joacă în CFR Cluj - Lazio! EXCLUSIV

Ştefan Radu nu va evolua în faţa campioanei României, în CFR Cluj – Lazio, în prima etapă a grupelor Europa League. Fundaşul român este menajat de antrenorul italienilor, Simone Inzaghi, care a decis să îl lase pe fotbalist la Roma, preferând să îl păstreze pentru partidele din Serie A. Nu e singurul menajat: golgheterul lui Lazio şi al Squadrei Azzurra, Ciro Immobile, a rămas şi el în capitala Italiei!

Ştefan Radu şi Ciro Immobile, menajaţi de Simone Inzaghi. Nu joacă la Cluj

Ştefan Radu nu va fi folosit de Simone Inzaghi în partida de joi seara, orele 19.55, de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Simone Inzaghi a decis că lupta pentru primele locuri din Serie A e mult mai importantă decât partida împotriva clujenilor din grupele Europa League, aşa că a decis să menajeze câţiva jucători importanţi.

Nu doar românul din apărarea lazială a beneficiat de tratament preferenţial. Şi Ciro Immobile, atacantul care e principalul pericol pentru orice adversar al celor de la Lazio, a rămas acasă la Roma şi nu va juca în faţa clujenilor.

Luis Alberto, menajat şi el

Radu nu are amintiri prea frumoase de la Cluj, acolo unde a fost titular pentru naţionala României în 2008, în partida cu Lituania din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud 2010, pierdută clar de tricolori în faţa Lituaniei, scor 0-3.

Al treilea jucător pe care Simone Inzaghi a decis să îl menajeze pentru partida contra celor de la Lazio este Luis Alberto. Mijlocaşul ofensiv care a trecut şi pe la Liverpool este văzut de tehnicianul lui Lazio drept o piesă importantă în angrenajul formaţiei romane, drept pentru care i s-a permis şi lui să aibă parte de zile libere în locul deplasării în România.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri