ADVERTISEMENT
Life

Ștefan, scandal cu Raluca în Consiliul de la Survivor România. Faimoasa a mințit fără pic de rușine

Ștefan Ciuculescu și Raluca Dumitru s-au certat în Consiliul de nominalizare de la Survivor România, fostul portar de la Rapid București observând câteva semne făcute de brunetă.
Autor: Alexa Serdan | 21.05.2021 | 23:53
Ștefan, scandal cu Raluca în Consiliul de la Survivor România. Faimoasa a mințit fără pic de rușine
Ștefan, scandal cu Raluca în Consiliul de la Survivor România. Faimoasa a mințit fără pic de rușine. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Faimoasa este considerată o persoană falsă de către Culiță Sterp cu care a avut recent un schimb de replici acid, în momentul de față vedeta fiind acuzată de același lucru de un alt coleg de echipă. Este vorba de Ștefan care a dat cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Kanal D a observat câteva semne făcute de Raluca Dumitru în camp, însă bruneta nu a recunoscut sub nicio formă. În plus, fosta prezentatoare TV este acuzată că ar fi încercat să o corupă pe Andreea pentru a trece de partea sa.

Raluca Dumitru de la Survivor România e falsă? Ce a observat Ștefan Ciuculescu

Raluca Dumitru a mințit fără niciun pic de rușine, deși pe micile ecrane au rulat imaginile în care vorbea prin semne cu Zanni și Sebastian Chitoșcă de la Survivor România. Vedeta a spus că nu era vorba de o strategie, ci doar voia să se asigure că sunt ok cei doi.

„Vreau să confirm ceea ce a spus Andreea. Raluca în momentul de față, față de mine, are șansa să-mi demonstreze dacă este corectă și își recunoaște lucrurile pe care le face.

ADVERTISEMENT

A venit din pădure cu Andreea, au intrat în baracă, Andreea fiind cu spatele. Eram toți în baracă, Culiță dormea, Sebi, Cucu, Zanni. Cucu și Cosmin stând unul lângă altul, ei vorbeau.

Eu stau în altă parte a barăcii, mai lângă Elena și la picioarele lui Culiță. Raluca și Andreea stau împreună, dorm amândouă.

Când Andreea s-a întors cu spatele către Raluca, Raluca vreau să o întreb sincer și să-mi răspundă sincer, ce înseamnă acest semn către băieți și inclusiv Andreea?”, a spus Ștefan Ciuculescu în Consiliul de nominalizare de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru a negat acuzațiile care i se aduc de colegul de echipă. Faimoasa i-a avut de partea sa pe Zanni și Sebastian Chitoșcă, care au declarat în fața concurenților de la Kanal D că nu au văzut semnele făcute de frumoasa brunetă în tabără.

Fosta prezentatoare de la Antena Stars a negat vehement că ar fi făcut semnele respective, despre care Ștefan crede că este o înțelegere tacită între ea și cei doi Faimoși pentru a-l scoate din competiție.

ADVERTISEMENT

„Nu am făcut niciun semn, nu știu ce semn a văzut el. M-a întrebat Andreea…Andreea, m-ai întrebat dacă o să-l votez pe Ștefan în această seară? Da sau nu? M-a întrebat dacă te votez pe tine și pe cine votează băieții. Nu știu ce semn că nu am făcut niciun semn”, a spus Faimoasa.

Cu toate aceste dezvăluiri făcute în fața telespectatorilor, Raluca Dumitru nu l-a votat pe Ștefan, ci pe Culiță Sterp. Vedeta a luat această decizie surprinzătoare pentru că a fost jignită de cântărețul de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!