ADVERTISEMENT
Life

Ștefan și Sebastian Chitoșcă, scandal uriaș la Survivor România. De la ce a pornit totul

Autor: Alexa Serdan | 13.05.2021 | 21:32
Ștefan și Sebastian Chitoșcă, scandal uriaș la Survivor România. De la ce a pornit totul
Ștefan și Sebastian Chitoșcă, scandal uriaș la Survivor România. De la ce a pornit totul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Scandalurile și certurile se țin lanț de echipa Faimoșilor, care pare tot mai dezbinată în ultima perioadă. Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă au ajuns la cuțite, după ce în trecut s-a văzut că nu se suportă. 

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre ei nu este unul nou, cei doi sportivi având un schimb de replici acid după ce Elena Marin și fostul portar în vârstă de 27 de ani au fost surprinși discutând în jungla din Republica Dominicană, în mare secret despre competiție.

Eliminarea Irishei din reality show-ul Survivor România și dezvăluirile făcute de fosta concurentă legat de jigniri nu au fost deloc pe placul lui Sebastian Chitoșcă, care l-a avut de partea sa pe Zanni.

Ceartă de proporții la Survivor România. Ștefan și Sebi au ajuns la cuțite

Sebastian Chitoșcă este de părere că Ștefan minte extrem de mult și că nu este deloc de partea adevărului așa cum spune mereu pentru că nu a spus nimic atunci când Irisha a afirmat în Consiliul de nominalizare că a fost pusă de zid de băieții din echipă.

ADVERTISEMENT

Faimosul s-a simțit jignit din acest punct de vedere, declarând că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Sebi și Zanni. Discuția a degenerat în echipa roșie, chiar înainte de începerea jocului de recompensă.

„Legat de treaba asta, că tot sunteți amândoi aici, aș vrea ca din momentul de față noi trei să ne vedem fiecare de treaba lui și de pătrățica lui, dacă vreți să ne salutăm, bine, dacă nu, nu.

Dacă vreți ne susținem pe traseu, dacă nu, nu, nu am niciun fel de problemă, în rest, cuvântul prietenie între noi trei nu va exista în această competiție”, a spus Ștefan de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă nu înțelege motivul pentru care colegul său de echipă nu a spus nimic în Consiliu. Faimosul este convins că a intervenit frustrarea, subliniind faptul că nu a vrut niciodată să fie prieten apropiat cu fostul portar, deși vin din același domeniu.

Sebastian Chitoșcă, deranjat că Ștefan nu ține cu adevărul

„M-ai băgat în aceeași oală cu Zanni, eu nezicându-ți nimic în consiliu. Asta e clar dovada că tu ești frustrat.

ADVERTISEMENT

Prietenie cu tine nu am căutat niciodată, nici de deranjat nu te-am deranjat niciodată”, a declarat Sebi de la Faimoși.

Sebastian Chitoșcă nu s-a oprit aici și i-a reproșat lui Ștefan că s-a contrazis de nenumărate ori și că nu face altceva decât să mintă. Faimosul a încheiat discuția cu el, concentrându-se pe cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Disputa l-a făcut să aibă mai multă încredere în el și să-și dorească cu ardoare să ajungă în marea finală, unde poate câștiga un premiu de 100.000 de lei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!