Fotbal intern

Demisie în Comitetul Executiv. “Am decis să mă retrag. Nu mai puteam”

Ştefan Stana a demisionat din Comitetul Executiv. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a convocat cu începere de la ora 12:00, la sediul FRF, membrii Comitetului Executiv pentru a oficializa demisia...
22.09.2017 | 18:08
Demisie in Comitetul Executiv Am decis sa ma retrag Nu mai puteam

Ştefan Stana a demisionat din Comitetul Executiv. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a convocat cu începere de la ora 12:00, la sediul FRF, membrii Comitetului Executiv pentru a oficializa demisia lui Christoph Daum şi înlocuirea acestuia cu Cosmin Contra. Însă la şedinţă s-ai prezentat 12 din cei 14 membri, iar FANATIK. RO a aflat că Stefan Stana a venit doar să îşi ia la revedere de la colegii săi deoarece şi-a anunţat demisia.

Motivul? Stafan Stana se confruntă cu mari probleme de sănătate la ambele picioare şi nu mai poate să se deplaseze la această oră decât cu ajutorul cârjelor. Însă la ieşirea din cadrul sediului FRF fostul membru al Comitetului Executiv a discutat cu FANATIK.RO despre situaţia sa medicală şi a mărturisit că se bucură că tânărul Cosmin Contra a fost ales de către Burleanu să îl înlocuiească pe Christoph Daum.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Am demisionat din cauza problemelor de sănătate”

Mergând cu ajutorul unei cârje, Stefan Stana s-a oprit timp de cinci minute şi a acceptat să vorbesscă cu FANATIK.RO despre motivul demisiei sale din Comitetul Executiv. “Vorbisem cu domnul preşedinte Burleanu şi l-am anunţat intenţia mea. Dânsul ştia de problemele mele de sănătate. Merg cu ajutorul unor proteze de titan, iar acum mă ajut şi de această cârjă pe care o vedeţi la mine. Am venit să îmi iau la revedere de la foştii colegi. Nu mai puteam să mai activez în Comitetul Executiv. Trebuie să merg foarte des la doctor”, ne-a spus Stana.

În continuare, fostul membru în Comitetul Executiv ne-a vorbit şi despre numirea la cârma echipei naţionale a lui Cosmin Contra. “Mă bucur mult pentru acest tânăr antrenor. Eu nu am mai votat pentru că apucasem să îmi dau demisia, dar consider că este o alegere bună. Cosmin este un antrenor ambiţios şi am înţeles că o să îşi formeze şi o echipă bună de lucru. Naţionala noastră o să aibă nevoie de rezultate şi eu cred că noul antrnor o să reuşească să califice România la Campionatul European din 2020″, a încheiat Stana.

IN GALERIE FOTO ŞTEFAN STANA ÎN CÂRJE