Fotbal intern

Ştefan Stoica, demis de la FCU Craiova! Mesajul transmis de Adrian Mititelu

16.09.2018 | 23:02
Stefan Stoica demis de la FCU Craiova Mesajul transmis de Adrian Mititelu

Ştefan Stoica a fost demis de la FCU Craiova, echipă care evoluează în Liga 3. Oltenii au suferit prima înfrângere a sezonului, în faţa echipei a doua a celor de la FC Voluntari, scor 0-2, iar Adrian Mititelu a decis să producă un şoc la echipă.

Patronul celor de la FCU Craiova a luat decizia să-l demită pe Ştefan Stoica şi a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care a cerut unitate pentru ca echipa să obţină promovarea în Liga 2, obiectivul echipei. “Echipa are nevoie de susținere și energii pozitive. Pentru a promova e nevoie de unitate!”, a scris Adrian Mititelu.

Ştefan Stoica, demis de la FCU Craiova după patru etape

Ştefan Stoica a rezistat doar patru etape la FCU Craiova, timp în care echipa a obţinut două victorii, o remiză şi o înfrângere. Oltenii ocupă locul şapte în campionat, la trei puncte în spatele lui Turris Oltul Turnu Măgurele, liderul din Liga 3. Până când va fi numit un nou antrenor, interimatul va fi asigurat de Adrian Filip şi Mădălin Ciucă.

Înainte să-l dea afară de la echipă, Adrian Mititelu susţinea că Ştefan Stoica munceşte foarte mult, dar jocul echipei nu arată aşa cum îşi dorea. “Din păcate, astăzi s-a confirmat ca meciul anterior n-a fost un accident! Suntem în fața unei situații grave și neprevăzute, având în vedere lotul și condițiile oferite! Sincer, sunt în cumpană, Stoica muncește foarte mult însă jocul nostru arată rău”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Ştefan Stoica, demis de la FCU Craiova
Ştefan Stoica, demis de la FCU Craiova
Tags: