Sport

Ștefan Târnovanu, 5 meciuri consecutive ca titular la FCSB! Cum s-a schimbat defensiva „roș-albaștrilor” de când l-a înlocuit pe Andrei Vlad

În meciul contra lui FC Voluntari, scor 4-0, Ștefan Târnovanu a ajuns la cinci meciuri consecutive ca titular în poarta FCSB-ului, iar tânărul portar al „roș-albaștrilor” l-a înlocuit cu brio pe Andrei Vlad.
11.04.2022 | 23:22
Stefan Tarnovanu 5 meciuri consecutive ca titular la FCSB Cum sa schimbat defensiva rosalbastrilor de cand la inlocuit pe Andrei Vlad
Ștefan Târnovanu, 5 meciuri consecutive ca titular la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a fost pedepsit de patronul Gigi Becali după gafa uriașă făcută în meciul de la Pitești, cu FC Argeș, scor 0-1, înainte de finalul campionatului regular, iar de atunci, Ștefan Târnovanu a primit șansa pe care o aștepta de mult timp.

Cum s-a descurcat Ștefan Târnovanu după 5 meciuri consecutive ca titular la FCSB

Ștefan Târnovanu pare să dea o siguranță mai mare a defensivei FCSB-ului, cel puțin după primele cinci meciuri consecutive jucate de tânărul portar ca titular al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Trei meciuri au fost terminate fără gol primit de către Ștefan Târnovanu, în timp ce în alte două confruntări a primit câte două goluri. Totuși, cele două goluri primite în meciul din play-off de la Pitești, cu FC Argeș, scor 3-2, au fost încasate în urma a două penalty-uri dictate împotriva echipei sale.

În duelul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, primul gol al oltenilor a fost înscris tot din penalty, de către Andrei Ivan, iar Ovidiu Bic a marcat un gol superb, imparabil, care nu i s-a impuatat lui Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

În afară de cele cinci meciuri recente jucate de Ștefan Târnovanu, acesta a mai fost în poarta „roș-albaștrilor” și într-un duel din deplasare cu Sepsi, scor 0-0, când a fost desemnat omul meciului, grație paradelor sale care au menținut rezultatul neschimbat.

Meciurile jucate de Ștefan Târnovanu pentru FCSB în campionat:

  1. Sepsi – FCSB 0-0
  2. FC Argeș – FCSB 1-0* (a jucat în a doua repriză după ce l-a înlocuit pe Andrei Vlad)
  3. FCSB – FC Voluntari 1-0
  4. FCSB – Farul Constanța 2-0
  5. FC Argeș – FCSB 2-3
  6. FCSB – U Craiova 0-2
  7. FCSB – FC Voluntari 4-0
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu, lăudat pentru meciurile făcute

Cum era de așteptat, meciurile bune făcute de Ștefan Târnovanu au fost apreciate, tânărul portar fiind lăudat. „Târnovanu nu va fi scos la prima eroare.

Sunt erori peste care poți trece cu vederea, dar cum a făcut Vlad nu poți trece cu vederea. Vlad e numărul unu la FCSB, dar Târnovanu apără pentru că apără foarte bine și nimeni nu-l va scoate din poartă, ne-am bate joc de fotbal”, spunea MM Stoica la finalul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai importante aprecieri primite de către Ștefan Târnovanu a venit chiar din partea patronului Gigi Becali, care i-a arătat că are încredere în el:

„E greu să se mai întoarcă Vlad. Cum a stat Târnovanu, acum va sta el. Face niște gafe, iar acum pe final de campionat e greu. Dacă faci gafe, o să te distrugă. Și văd că Târnovanu are un joc de picior mai bun”.

„Târnovanu… vine mingea la el, o primește și o dă stânga, dreapta. Omul nu mai stă să o gâdile, o dă direct.

Are un joc de picior mult mai bun. Și e mai înfricoșător pentru adversari. Este mai impunător, este mai înalt”, a mai spus Gigi Becali.

  • 21 de ani are Ștefan Târnovanu
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,30 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT