Sport

Ștefan Târnovanu, apărat după ce s-a supărat pe fanii FCSB-ului: „Nu poți să te comporți așa cu jucătorii tineri!”

MM Stoica i-a luat apărarea lui Ștefan Târnovanu după ce tânărul portar al FCSB-ului a refuzat să-i salute pe fani la finalul meciului cu Silkeborg.
14.10.2022 | 22:50
Stefan Tarnovanu aparat dupa ce sa suparat pe fanii FCSBului Nu poti sa te comporti asa cu jucatorii tineri
Ștefan Târnovanu, apărat după ce s-a supărat pe fanii FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La finalul meciului cu Silkeborg, Ștefan Târnovanu a spus că nu a salutat fanii, pentru că l-au înjurat în timpul meciului, iar MM Stoica îi ține partea portarului în disputa cu suporterii.

Ștefan Târnovanu, apărat după ce s-a supărat pe fanii FCSB-ului

Ștefan Târnovanu este apărat de MM Stoica după ce acesta a refuzat să-i salute pe fanii FCSB-ului, care l-au înjurat în timpul meciului cu Silkeborg, scor 0-5:

ADVERTISEMENT

„Sunt de acord 100% cu Târnovanu. Nu vreau să fac pe deșteptul, poate dacă aș fi fost în peluză, poate m-aș fi comportat la fel. Dar nu poți să te comporți la modul ăsta când vezi că sunt jucători tineri în teren.

Au fost ironizați ei când se bucurau la golurile adversarilor, mai mult am fost eu înjurat. Dacă spui că ești suporteri, etimologia cuvântului te face să îți încurajezi echipa indiferent de rezultat.

ADVERTISEMENT

M-au înjurat și unii pe la VIP, care nu cred că plătiseră niciun ban pe biletele astea, dar nu mă iau după cum arată oamenii”.

„Barcelona a luat opt goluri, nu i-a așteptat nimeni pe jucători să le dea cu ouă în cap. Rangers a pierdut cu 7-1 pe teren propriu cu Liverpool. Eu i-am simțit pe Silkeborg de un nivel bun, mult mai bun”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru l-a criticat pe Târnovanu pentru gest

Basarab Panduru nu a fost de acord cu gestul făcut de Ștefan Târnovanu la finalul meciului cu Silkeborg și nici că acesta a plâns după ce a primit golul cinci al danezilor:

E tânăr Târnovanu, dar asta cu plânsul la fotbal nu e bine, ce înseamnă plânsul ăsta? Dacă s-a apucat de plâns după golul cinci, trebuia să o țină așa până la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Nu sunt de acord să te înjure fanii, dar ori te duci mereu să-i saluți, ori nu te duci niciodată, nu prea merge să te duci tu așa când vrei”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 6,40 este cota pentru „2 solist” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT