Sport

Ștefan Târnovanu, lacrimi de tristețe după Farul – FCSB 3-2: ”Doare foarte rău. Preferam să pierdem de altă manieră”

Ștefan Târnovanu a fost extrem de afectat de ratarea unui nou titlu și a avut lacrimi în ochi la finalul meciului Farul - FCSB 3-2.
22.05.2023 | 00:42
Stefan Tarnovanu lacrimi de tristete dupa Farul  FCSB 32 Doare foarte rau Preferam sa pierdem de alta maniera
Ștefan Târnovanu a fost extrem de afectat de ratarea unui nou titlu și a avut lacrimi în ochi la finalul meciului Farul - FCSB 3-2. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au început foarte bine meciul de la Ovidiu și au condus cu 2-0 după doar 18 minute, însă apoi a venit căderea neașteptată și ”marinarii” au întors rezultatul de o manieră incredibilă.

Ștefan Târnovanu, interviu în lacrimi după Farul – FCSB 3-2

La finalul partidei Farul – FCSB 3-2, din etapa a 9-a, penultima a play-off-ului din SuperLiga, care a consfințit câștigarea titlului de către constănțeni, portarul Ștefan Târnovanu a mărturisit cu lacrimi în ochi că ar fi preferat să piardă altfel acest joc.

ADVERTISEMENT

”Doare foarte rău, am început meciul bine și la 2-0 simțeam că putem face mai mult. Ce se întâmplă acum doare foarte rău. Dacă știam că vom pierde, preferam să pierdem de altă manieră, să fim conduși de la început la sfârșit. E trist.

Sigur, la fiecare gol pot să-mi reproșez ceva. Îmi cer scuze față de toată lumea dacă am greșit, dacă puteam face mai mult. Mergem înainte, anul ăsta nu ne-a dat nimeni șanse. Vom vedea la anul. Dacă vom începe sezonul viitor cum am jucat meciurile trecute, vom avea o șansă mai mare.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie schimbat? Să nu mai pierdem în momentele decisive. Și anul trecut am făcut aceeași greșeală. Vom discuta, iar până începe noul sezon ne vom pune la punct. Au fost mai buni în seara asta, au câștigat, îi felicit și vom vedea la anul cine va fi mai puternic”, a declarat Târnovanu.

Olaru acuză lipsa de maturitate a colegilor săi

Căpitanul Darius Olaru este de părere că FCSB nu a pierdut titlul la această întâlnire cu Farul și consideră că nu se poate câștiga un meci cu greșeli personale așa cum s-a întâmplat în jocul de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

”Nu ne-am retras de la 2-0, ne-am retras de la 0-0… Am luat un gol copilăresc pe final de primă repriză și asta a fost. Nu știu dacă am pierdut astăzi campionatul, ci în timpul sezonului. Titlul nu s-a jucat astăzi.

În fiecare an vorbim de maturitate pe final de sezon. Astăzi n-am arătat-o. Am primit trei goluri pe greșeli personale. Nu poți câștiga în aceste condiții”, a spus Olaru, după ratarea unui nou titlu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că imediat după fluierul final al lui Radu Petrescu, Mihai Stoica a luat-o pe fiica sa Teodora și au plecat imediat spre Capitală. Din informațiile obținute de site-ul nostru, managerul general nu a mai stat la festivitate, la fel ca restul oamenilor de la FCSB și a demarat în trombă către București.

ADVERTISEMENT