Sport

Ștefan Târnovanu, luat la întrebări de suporteri înainte de România U21 – Portugalia U21. Cine este idolul său și cui ar vrea să-i apere un penalty. Video

Portarul naționalei de tineret Ștefan Târnovanu a răspuns la 10 întrebări nonconformiste adresate de suporteri înainte de meciul amical România U21 - Portugalia U21.
24.03.2023 | 12:40
Stefan Tarnovanu luat la intrebari de suporteri inainte de Romania U21  Portugalia U21 Cine este idolul sau si cui ar vrea sai apere un penalty Video
Portarul naționalei de tineret Ștefan Târnovanu a răspuns la 10 întrebări nonconformiste adresate de suporteri înainte de meciul amical România U21 - Portugalia U21. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Întâlnirea pe care reprezentativa pregătită de Emil Săndoi o va avea cu selecționata lusitană se va desfășura vineri, 24 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Steaua din București.

Ștefan Târnovanu le-a răspuns suporterilor înainte de România U21 – Portugalia U21

Înaintea partidei amicale România U21 – Portugalia U21, portarul Ștefan Târnovanu, despre care FANATIK a anunțat în exclusivitate că va merge la naționala de tineret, a fost suspus unei serii de 10 întrebări din partea suporterilor, iar cea mai interesantă dintre acestea a fost premiată cu 10 bilete la jocul din această seară.

ADVERTISEMENT

Pus să-și alcătuiască defensiva ideală pe care ar vrea să o aibă în fața sa, goalkeeper-ul de la FCSB a ales patru fundași de talie mondială. ”În dreapta aș începe cu Dani Alves, îmi plăcea foarte mult când eram mic. Fundași centrali ar fi Sergio Ramos cu Van Dijk și Marcelo în stânga”, a declarat Târnovanu, pentru FRF.tv VEZI VIDEO AICI

Portarul naționalei de tineret a dezvăluit că este fan Real Madrid și aceasta ar fi echipa pe care ar alege-o pentru a juca, iar dintre marii portari ai lumii crede că cel mai mult se aseamănă cu belgianul Thibaut Courtois.

ADVERTISEMENT

”Cred că Courtois este portarul cu care mă asemăn cel mai mult. Bine, asta și pentru că nu am văzut foarte multe meciuri ale celorlalți mai vechi”, a spus el. Tot Courtois ar fi portarul cu care ar vrea să facă schimb de vieți pentru o zi.

Visează să-i apere un penalty lui Mbappe

Întrebat de un fan cine îi este alături în momentele grele, Ștefan Târnovanu a răspuns: ”Motivația să continui o am tot timpul, dar lângă mine au fost mereu părinții și iubita, familia în general”. Aceasta a și fost întrebarea pe care portarul a premiat-o cu 10 bilete la amicalul cu Portugalia U21.

ADVERTISEMENT

Cel mai important lucru pe care l-a învățat jucând fotbal este să fie un om corect, iar cea mai frumoasă amintire din copilărie este legată de un turneu de la Iași. ”Să fiu un om corect. Dacă faci lucrurile corect în viață atunci vei fi răsplătit pe măsură. Cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de fotbal e când am câștigat un turneu la Iași și în finală am apărat două penalty-uri”, a continuat el.

Portarul naționalei de tineret a dezvăluit că dacă ar fi să ajungă să apere o lovitură de departajare decisivă în finala unui turneu major i-ar plăcea ca penalty-ul să fie executat de Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

”Primul gând înaintea unui meci este să fac un joc bun. Mă concentrez foarte mult pe chestia asta și mă ajută foarte mult. A fost o senzație unică când am debutat la națională. E ceea ce aștepți de când ești mic și te apuci de fotbal și este un sentiment foarte plăcut”, a încheiat Târnovanu.


  • Cota exclusivă FORTUNA: 1,64 este cota pentru „total goluri în prima repriză Portugalia U21: sub 0,5 goluri” la meciul România U21 – Portugalia U21

ADVERTISEMENT