Sport

Ștefan Târnovanu, mesaj după contrele cu Gică Hagi: ”Vă promit că vom lua campionatul”. Portarul de la FCSB, susținut de colegi. Video

FCSB se pregătește de marea ”finală” cu Farul din SuperLiga, iar Ștefan Târnovanu le-a promis fanilor că în acest sezon nu le va mai scăpa titlul.
18.05.2023 | 18:59
Stefan Tarnovanu mesaj dupa contrele cu Gica Hagi Va promit ca vom lua campionatul Portarul de la FCSB sustinut de colegi Video
FCSB se pregătește de marea ”finală” cu Farul din SuperLiga, iar Ștefan Târnovanu le-a promis fanilor că în acest sezon nu le va mai scăpa titlul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Portarul le-a aruncat mănușa rivalilor de la Farul înaintea derby-ului de la Ovidiu și a precizat că echipa lui Gică Hagi este împinsă de la spate în drumul spre trofeu, lăsând loc de multe interpretări.

Titlul, marea promisiune făcută fanilor FCSB de Ștefan Târnovanu

Afirmațiile lui Târnovanu nu au rămas fără ecou, iar primul care i-a dat replica a fost chiar antrenorul Farului, Gică Hagi, cel care i-a amintit de usturătoarele înfrângeri cu Silkeborg, din grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a fost prezent joi, 18 mai, la antrenamentul de la baza Berceni a echipei conduse de Elias Charalambous și a stat de vorbă cu mai mulți jucători de la FCSB, printre care și portarul Ștefan Târnovanu.

Șeful galeriei ”roș-albastre” i-a întrebat pe fotbaliști cum s-au simțit la partida câștigată în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0, în care au fost susținuți de peste 42.000 de suporteri, iar aceștia au ținut să le mulțumescă.

ADVERTISEMENT

”Le mulțumim pentru asta și vă așteptăm duminica viitoare să umplem stadionul și să ne bucurăm. Vă promit că vom lua campionatul!”, a declarat Târnovanu în scurta discuție pe care a avut-o cu Mustață.

Omrani nu a mai trăit așa ceva de când e în România

Și ceilalți jucători de la FCSB care au stat de vorbă cu Gheorghe Mustață au ținut să mulțumescă fanilor care au fost prezenți în număr mare la derby-ul cu CFR Cluj și le-au cerut susținerea și la ultimele jocuri din acest sezon.

ADVERTISEMENT

”A fost super. Aștept în ultima etapă să vină 55.000 și să ridicăm cupa, dar până acolo mai avem un hop mare pe care trebuie să-l câștigăm. Trebuie să fim cu toții uniți pentru titlul 27”, a spus Florinel Coman, în timp ce Ovidiu Popescu a transmis: ”Vă așteptăm la Farul să veniți cât mai mulți, iar după aia cu Rapid acasă”.

”Ne-am simțit foarte bine. Ne bucurăm că ați fost în număr atât de mare și vă așteptăm și în deplasare la Farul să câștigăm. Avem nevoie de victorie”, a fost mesajul lui Iulian Cristea, iar Billel Omrani a afirmat: ”A fost incredibil. De 5-6 ani de când sunt în România niciodată nu am avut așa”.

ADVERTISEMENT

”A fost fantastic, senzațional. Vă mulțumim că ați fost alături de noi. Mai sunt două meciuri, două finale. Haideți să fim împreună și să câștigăm”, a precizat Deian Sorescu, iar mesajul lui Octavian Popescu a fost: ”A fost frumos, m-am simțit fotbalist. E prea mic stadionul de la Farul. Vă așteptăm să câștigăm la Constanța, iar după vă așteptăm pe Arenă, chiar să se rupă stadionul”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „x solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT