Sport

Penalty clar neacordat pentru Farul în meciul cu FCSB! Ștefan Târnovanu, intervenție imprudentă asupra lui Robert Moldoveanu. Video

Farul a avut un penalty clar neacordat în minutul 50 al partidei cu FCSB, când Ștefan Târnovanu a avut o intrare imprudentă asupra lui Robert Moldoveanu.
14.03.2022 | 22:22
Penalty clar neacordat pentru Farul in meciul cu FCSB Stefan Tarnovanu interventie imprudenta asupra lui Robert Moldoveanu Video
Penalty clar neacordat pentru Farul în meciul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a făcut o criză de nervi după ce arbitrul Lucian Rusandu nu a dictat penalty, ci doar aut de poartă pentru vicecampioana României.

Penalty clar neacordat pentru Farul în meciul cu FCSB

În minutul 50 al confruntării dintre Farul și FCSB, „marinarii” au fost privați de un penalty clar, după o intrare imprudentă a lui Ștefan Târnovanu la Robert Moldoveanu.

ADVERTISEMENT

Atacantul Farului scăpase singur cu Ștefan Târnovanu, după o pasă bună a lui Radaslavescu, moment în care portarul „roș-albaștrilor” a avut o intervenție întârziată, lovindu-l din plin pe adversar, în timp ce mingea era încă în joc.

Spre surprinderea tuturor, mai ales a lui Gică Hagi, arbitrul partidei nu a arătat spre punctul cu var, ci a dictat doar aut de poartă, deși reluările au arătat că mingea încă nu ieșise din teren când Târnovanu l-a lovit pe Robert Moldoveanu.

ADVERTISEMENT

În zadar a protestat „Regele” după fază, pentru că arbitrul Lucian Rusandu a rămas ferm pe decizia sa.

VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Farul a cerut un penalty și în prima repriză

Nu a fost primul moment în duelul dintre Farul și FCSB când „marinarii” au cerut un penalty. Mai precis, trupa lui Gică Hagi a reclamat un fault în debutul meciului, când Malcom Edjouma a avut o intervenție prin alunecare în careu asupra lui Jefte.

ADVERTISEMENT

Reluările TV au arătat însă că mijlocașul francez a intervenit prompt, fără greșeală asupra atacantului spaniol, iar decizia luată de arbitru a fost una corectă.

În cele din urmă, Malcom Edjouma a deschis scorul pentru vicecampioana României, în minutul 66, după ce șutul lui Octavian Popescu a fost respins în preajma sa.

ADVERTISEMENT

În afară de greșeala din minutul 50, Ștefan Târnovanu a avut o evoluție bună, dând siguranță defensivei, la fel ca și Marian Aioani, portarul Farului, care a avut mai multe intervenții bune în fața jucătorilor FCSB-ului.

  • 21 de ani are Ștefan Târnovanu

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,07 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT