Fotbal intern

Ștefan Târnovanu, portarul cumpărat de FCSB, trebuia să ajungă la Rapid. Pancu: ”Au intrat pe fir și l-au luat”

05.10.2019 | 00:00
Stefan Tarnovanu portarul cumparat de FCSB trebuia sa ajunga la Rapid Pancu Au intrat pe fir si lau luat
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu, titularul postului de portar la Poli Iași, a fost cumpărat de FCSB la finalul lunii septembrie. Jucătorul de 19 ani al moldovenilor trebuia să ajungă la Rapid în ultima zi de transferuri, însă mutarea a căzut.

Ștefan Târnovanu a semnat cu FCSB, dar trebuia să ajungă la Rapid. Pancu: ”Au intrat pe fir și l-au luat”

Antrenorul giuleștenilor, Daniel Pancu, a dezvăluit vineri că noua achiziție a celor de la FCSB, Ștefan Târnovanu de la Poli Iași, era în drum spre Rapid la finalul perioadei de mercato: ”Târnovanu trebuia să ajungă la noi în ultima zi de transferuri. El nu juca la Iași, dar uite că Mihai Teja i-a dat șanse și acum a intrat pe fir FCSB și l-a luat”, a spus antrenorul alb-vișiniilor la Digisport.

ADVERTISEMENT

Deși are doar 19 ani, Ștefan Târnovanu este om de bază la Poli Iași, echipă care se luptă cu șanse bune pentru locurile de play-off. El a început rezerva lui Denis Rusu sezonul, însă după etapa a 8-a a fost utilizat meci de meci de Mihai Teja.

Ștefan Târnovanu a semnat cu FCSB, dar trebuia să ajungă la Rapid. Pancu: ”Au intrat pe fir și l-au luat”
Ștefan Târnovanu a semnat cu FCSB, dar trebuia să ajungă la Rapid. Pancu: ”Au intrat pe fir și l-au luat”. Sursa foto: sportpictures.eu

Ștefan Târnovanu, meci bun făcut cu Craiova în etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1

Poli Iași, cu Târnovanu între buturi, a scos o remiză, scor 1-1, cu Universitatea Craiova. După meci, tânărul portar al moldovenilor a recunoscut că mutarea la FCSB l-a amboționat: “Da, m-a ambiționat transferul la FCSB. La fiecare meci încerc să dau totul. În mod normal, trebuie să rămân până în vară, dar dacă voi avea evoluții bune, poate voi ajunge în iarnă la FCSB”, a spus Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Târnovanu a semnat cu FCSB, dar va juca la Iași până la finalul sezonului

Pe 30 septembrie 2019, Poli Iaşi a anunțat că s-a înțeles cu FCSB pentru transferul lui Ștefan Târnovanu. Trupa din Copou a încasat 200.000 de euro plus TVA, iar jucătorul va rămâne în Copou până la finalul campionatului. Totodată, bucureștenii vor achita Iașiului şi 15% din suma pe care o vor încasa în cazul unui transfer ulterior al fotbalistului în vârstă de 19 ani.

Ștefan Târnovanu este al doilea jucător adus de FCSB de la Poli Iași în 2019. În iulie, fundașul stânga Ionuț Panțîru a fost prezentat oficial de vicecampioană. Fundașul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane. Panțîru este deja un jucător de bază în echipa lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT