Sport

Ştefan Târnovanu, prima gafă la FCSB! A încasat un gol uşor în faţa celor de la Saburtalo și continuă seria neagră a lui Vlad în Europa. Video

Ştefan Târnovanu a gafat în meciul dintre Saburtalo şi FCSB. Portarul care i-a luat locul lui Vlad între buturi a greşit pentru prima dată de când s-a impus printre titulari.
21.07.2022 | 20:10
Stefan Tarnovanu prima gafa la FCSB A incasat un gol usor in fata celor de la Saburtalo si continua seria neagra a lui Vlad in Europa Video
Ştefan Târnovanu, în tricoul FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a avut parte de o primă repriză foarte dificilă în Georgia. Saburtalo Tbilisi a intrat în avantaj la cabine după golul marcat în minutul 40 de Nonikaşvili, din afara careului.

Ştefan Târnovanu, prima gafă de la FCSB! Gol uşor încasat în faţa lui Saburtalo

Golul a fost marcat şi cu largul concurs al lui Ştefan Târnovanu, mingea trecând pe sub mâna portarului de la FCSB. Pentru roş-albaştrii continuă seria neagră a portarilor în cupele europene, după gafele lui Vlad.

ADVERTISEMENT

Astfel, Saburtalo a intrat în avantaj la cabine, scor 1-0,  deşi roş-albaştrii au avut şi ei ocazii de a marca, Andrei Cordea irosind cele mai importante şanse ale roş-albaştrilor.

VEZI VIDEO

Târnovanu, titular la FCSB din luna martie!

Ştefan Târnovanu este la prima greşeală majoră de când a preluat statutul de titular la FCSB. Portarul în vârstă de 22 de ani a fost titularizat în luna martie, chiar înainte de play-off, după o gafă uriaşă a lui Andrei Vlad, cu FC Argeş.

ADVERTISEMENT

A apărat impecabil în play-off-ul precedent în care FCSB a fost la un pas să joace cu titlul pe masă “finala” cu CFR Cluj. Însă, în Europa continuă blestemul greşelilor pentru portarii roş-albaştrilor.

Continuă seria neagră a portarilor FCSB în Europa! Andrei Vlad, gafă uriaşă cu Şahtar Karagandy

Anul trecut, în returul dintre FCSB şi Şahtar Karagandy, din turul doi preliminar al Conference League, Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă. În minutul 13 al meciului, kazacii au preluat conducerea după ce i-a scăpat mingea portarului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Şahtar Karagandy a tranşat calificarea după loviturile de departajare. Roş-albaştrii speră să evite accidentul de anul trecut, însă prima repriză din Georgia a semănat foarte bine cu dubla de tristă amintire de anul trecut.

FCSB, cinci ani fără calificare în grupele competiţiilor europene

De numele lui Andrei Vlad se leagă o altă gafă uriaşă în cupele europene. În 2018, în play-off-ul din Europa League, portarul roş-albaştrilor a gafat într-un moment decisiv, greşeala costându-i pe roş-albaştrii calificare în grupe.

ADVERTISEMENT

Ultima dată când FCSB a prins grupele unei competiţii europene a fost în sezonul 2017-2018 când roş-albaştrii au evoluat în grupele Europa League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „2 solist” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT