Life

Ștefania de la Puterea Dragostei, umilită de iubit după ce a fost bătută. Ce i-a făcut întrece orice imaginație

16.10.2020 | 11:09
Stefania de la Puterea Dragostei umilita de iubit dupa ce a fost batuta Ce ia facut intrece orice imaginatie
Ștefania de la Puterea Dragostei, umilită de iubit după ce a fost bătută. Ce i-a făcut întrece orice imaginație. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ștefania de la “Puterea Dragostei” a trecut prin clipe de coșmar din cauza fostului iubit. Fosta concurentă a fost agresată fizic și umilită de acesta, după cum a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii.

Aceasta a dezvăluit detalii din fosta ei relație care i-au îngrozit pe fani, relatează wowbiz.ro. A fost chinuită de fostul partener, iar acesta a recurs la gesturi exagerate.

ADVERTISEMENT

Ștefania a dezvăluit că a fost agresată foarte rău de bărbat, iar acesta chiar a tuns-o pentru a o umili. A încercat din greu să ascundă semnele agresiunii, însă a recunoscut adevărul chiar la emisiune.

Ștefania de la Puterea Dragostei a fost agresată de fostul iubit

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut prin clipe grele după ce a fost bătută de partenerul de viață. După bătaia suferită, Ștefania a fost tunsă de bărbat și cu greu poate uita acest eveniment nefericit.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mărturisit cum a fost nevoită să poarte peruci mai multe luni pentru a-și putea ascunde semnele episodului violent pe care l-a suportat. Până și ei îi este greu să creadă că a avut parte de asemenea momente.

Deși fostul iubit a făcut-o să treacă prin traume fizice și emoționale, Ștefania încă este capabilă să spună lucruri bune despre el și despre relația pe care au avut-o, până în punctul în care s-a ajuns la violență.

ADVERTISEMENT

“Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită.”, a mărturisit Ștefania.

După ce au fost făcute publice niște fotografii care au confirmat semnele agresiunii fizice, susținătorii i-au cerut mai multe informații și au rugat-o să le arate fotografii cu părul ei natural în acest moment.

ADVERTISEMENT

Ștefania le-a făcut pe plac și a postat o fotografie recentă cu părul ei, unde arată bine, însă nu a crescut suficient de mult. “Cam așa arată părul meu acum. Pentru persoanele care m-au întrebat”, a scris aceasta în dreptul fotografiei.

Ștefania de la Puterea Dragostei
Cum arată părul Ștefaniei acum. Sursa foto: Instagram

Fosta concurentă a mărturisit că în familia ei nu au existat momente de violență domestică, iar tatăl ei a fost șocat atunci când a văzut-o. Ștefania nu s-a vindecat nici acum după ce a trăit un asemenea șoc.

“Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu.  Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta”, a adăugat aceasta.

Ștefania susține că motivul pentru care fostul iubit a avut această ieșire violentă este gelozia. Au existat zvonuri potrivit cărora fosta concurentă și-ar fi înșelat partenerul în primul sezon al emisiunii, însă nu au fost niciodată confirmate.

ADVERTISEMENT