Life

Ștefania, iubita lui Speak, a apelat la medicul estetician! Câte operații are în realitate și cum își întreține corpul

12.08.2020 | 22:43
Stefania iubita lui Speak a apelat la medicul estetician Cate operatii are in realitate si cum isi intretine corpul
Ștefania, iubita lui Speak, a recunoscut! Câte operații are în realitate și cum își întreține corpul
ADVERTISEMENT

Ștefania, iubita lui Speak, are un corp de invidiat de multe femei, dar greu de întreținut. Pe lângă sport, Libelula, așa cum i se spune în lumea artiștilor, a apelat de câteva ori la medicul estetician.

Și-a dorit să arate impecabil și a reușit cu mici îmbunătățiri, retușuri și un stil vestimentar complet schimbat. Nu mai poartă haine largi. Preferă ținute provocatoare care să o pună în evidență.

ADVERTISEMENT

Dansul o ajută să se mențină în formă. Prin dans l-a cucerit și pe Speak, atunci când a apărut într-unul dintre videoclipurile sale.

De câte ori a apelat Ștefania, iubita lui Speak, la medicul estetician

Logodnica lui Speak și-a făcut rinoplastie, și-a mărit sânii, și-a pus fațete dentare, și-a injectat acid hialuronic în buze și și-a pus extensii de păr. A renunțat la stilul vestimentar băieșesc, cu haine largi, sport.

ADVERTISEMENT

Este mult mai atentă la ce îmbracă și opteză pentru variante mult mai sexy care să-i pună în evidență formele.

Ștefania a apărut în viața lui Speak la un an după despărțirea de Adelina Pestrițu. Inițial, a fost vorba doar de o colaborare profesională. Aceasta a apărut în videoclipul lui și au legat și câteva colaborări muzicale.

ADVERTISEMENT

Cel care a făcut primul pas a fost artistul. Timid, așa cum se declară, a fost pentru prima dată când Speak s-a simțit cu adevărat în largul său, așa că și-a luat inima-n dinți și a abordat-o pe Ștefania.

Nu i-a fost ușor după despărțirea de Adelina Pestrițu. Un an de zile a suferit cumplit și, probabil, că nu se gândea, încă, la un nou angajament. Dar, iată că, acum, la trei ani distanță, se pregătește de însurătoare cu Ștefania. A cerut-o de nevastă în timpul competiției Asia Express.

ADVERTISEMENT