Life

Ștefania, iubita lui Speak, de nerecunoscut. Tânăra și-a schimbat radical look-ul

Ștefania, iubita lui Speak, a trecut printr-o schimbare de look surprinzătoare pentru fani. Iubita lui Speak a fost asemănată cu o păpușă Barbie.
30.11.2022 | 20:41
Stefania iubita lui Speak de nerecunoscut Tanara sia schimbat radical lookul
Cum a apărut Ștefania pe rețelele de socializare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ștefania, iubita lui Speak, are mai mereu apariții surprinzătoare pe rețelele de socializare. De curând, și-a uimit de-a dreptul fanii.

Ștefania, iubita lui Speak, schimbare radicală de look. Și-a surprins fanii

Tânăra influenceriță și-a schimbat look-ul. Culoarea părului a înlocuit-o cu blond, în loc de șaten, admiratorii ei fiind foarte încântați de felul cum arată.

ADVERTISEMENT

O parte dintre fani au asemănat-o cu celebrități de peste Ocean și chiar cu o păpușă Barbie. Nu se știe, momentan, dacă tânăra într-adevăr s-a vopsit sau poartă o perucă.

”Seamănă cu Doja Cat aici Doja Cat de Romania/ ”Bombă blondă”/ ”Fă-te blondă”/ ”Ce bine îți stă blondă”/ ”Unei femei frumoase îi stă bine oricum”/ ”Noroc cu tatuajele, că altfel nu te recunoșteam”/ ”Chiar ești o păpușă Barbie adevărată”/ ”Semeni cu Bebe Rexha sau cu Kim Kardashian, Rita Ora”/ ”Mamă, ce frumoasă ești”/ ”Ce mult te schimbă”, sunt o parte dintre reacții la ultima postare a Ștefaniei, de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ema Uta (@emauta)

Cum a devenit cunoscută Ștefania

Ștefania este foarte activă pe Instagram, platformă unde are peste 1 milion de urmăritori. Tânăra obține mulțimi de aprecieri la postările sale, care sunt adesea ca pentru coperta unei reviste.

Ștefania are și propriul brand de costum de baie și mai cochetează și cu muzica, domeniu din care face parte logodnicul său, Speak.

ADVERTISEMENT

Ștefania a devenit cunoscută odată cu participarea alături de Speak la Asia Express, cu care a făcut o echipă foarte bună, căci ambii erau la un pas de finală.

Chiar dacă nu au câștigat marele premiu, Ștefania și Speak au rămas în memoria competiției printr-un moment simbolic pentru viața lor. Speak a cerut-o în căsătorie.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să fie unică treaba asta!”, a spus Speak, așezându-se în genunchi în fața Ștefaniei. Fericită și uimită în același timp, Ștefania a spus: ”Nu, nu…nu cred!”. Înainte de a fi cu Ștefania, Speak a trăit o poveste de dragoste cu Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT