Life

Ștefania, luată prin surprindere de iubitul ei. Ce declarație de dragoste i-a făcut Speak

26.08.2020 | 17:46
Stefania luata prin surprindere de iubitul ei Ce declaratie de dragoste ia facut Speak
Ștefania, luată prin surprindere de iubitul ei. Ce declarație de dragoste i-a făcut Speak. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi artiști de iubesc de câțiva ani buni, dar cu toate acestea Speak reușește mereu să o surprindă pe iubita sa cu totul felul de situații și declarații amuzante.

Recent, cântărețul în vârstă de 33 de ani i-a făcut partenerei sale de viață o declarație de dragoste în stilul său caracteristic. Pe numele din buletin Ștefan Sprianu, artistul originar din Bacău, și-a făcut iubita să râdă cu gura până la urechi datorită cuvintelor sale.

ADVERTISEMENT

În plus, frumoasa brunetă s-a amuzat copios când a văzut ce filtru a folosit jumătatea sa în momentul în care îi făcea declarația de iubire. Mai mult decât atât, a ieșit la iveală și porecla cu care Speak își alintă iubita în intimitate, una de-a dreptul surprinzătoare.

Ștefania, surprinsă de Speak cu o declarație de dragoste amuzantă

„Șoarec, vreau să-ți fac o declarație. Vreau să-ți mulțumesc că ești viitoarea mea soție și că nu ești ca toate celelalte, astea de pe internet… toate țoapele astea”, a spus Speak ca ulterior să-i arate iubitei sale cum filtrul ales.

ADVERTISEMENT

Filmarea a fost făcută în locuința în care cei doi stau împreună, bruneta fiind îmbrăcată într-o ținută lejeră care duce cu gândul la o cămașă de noapte. La finalul videoclipului amorezii s-au amuzat teribil, semn că Ștefania a prins gustul glumei.

Cum a început relația dintre Speak și Ștefania

Speak a suferit enorm după despărțirea de frumoasa Adelina Pestrițu, dar la filmarea videoclipului său intitulat „Libelula” a cunoscut-o pe cea care în curând urmează să-i devină soție, nimeni alta decât Ștefania.

ADVERTISEMENT

Artistul și-a luat inima în dinți și a povestit că el a fost cel care a făcut primul pas deși este timid de fel. Cuplul urmează să ajungă în fața altarului după ce în timpul competiției „Asia Express” de la Antena 1 s-au logodit.

„Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului.

ADVERTISEMENT

E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”, a mărturisit fostul concurent de la „Asia Express” despre cum a început relația cu Ștefania, într-un interviu pentru Antena Stars, notează dcnews.ro.

ADVERTISEMENT