Life

Ștefania lui Speak a ajuns azi pe masa de operație: “Mi-a fost puțin frică”

23.10.2020 | 18:24
Ștefania lui Speak a ajuns azi pe masa de operație:
Ștefania a mers la medicul specialist pentru a se opera în această vineri
ADVERTISEMENT

Ștefania lui Speak a povestit că a trecut astăzi printr-o intervenție pe care o aștepta cu foarte mare interes. Iubita artistului a făcut toate aceste mărturisiri prin intermediul unor filmulețe postate în mediul online.

Supranumită și Libelula, șatena a mers la un specialist care a ajutat-o să scape de o problemă mai veche care o deranja și ce i-ar fi putut pune și sănătatea în pericol. Ștefania le-a povestit fanilor că s-a temut din pricina procedurii care o aștepta, dar la scurt timp s-a simțit foarte bine.

ADVERTISEMENT

Anunțul formulat de fosta participantă Asia Express a avut rolul să îi pună pe fanii săi pe jar. Cu câteva ore în urmă, în această vineri, tânăra a postat mai multe filmulețe prin care a anunțat intervenția pe care o avea programată de mai bine de o lună de zile.

Ștefania le-a povestit fanilor cum a decurs intervenția din această vineri

Ștefania obișnuiește să fie foarte activă în mediul online, în special pe Instagram, acolo unde își ține urmăritorii români la curent cu tot ceea ce face. De ceva timp, aceasta a anunțat că se confruntă cu anumite probleme la nivelul picioarelor.

ADVERTISEMENT

Din fericire nu a fost vorba despre vreun diagnostic grav, dar fosta concurentă de la Antena 1 tot a fost nevoită să facă un drum până la cabinetul medicului plastician. Ștefania și-a dorit să scape de vasele sparte de sânge de pe glezne și din dorința de-a arăta cât mai bine.

Totodată, în urmă cu câteva ore viitoare soție a lui Speak a mers la o clinică specializată din Capitală, acolo unde a putut să îi fie remediată problema varicelor. Aceasta a apelat și la câteva proceduri de înfrumusețare, realizate la nivelul tenului.

Ștefania lui Speak a ajuns azi pe masa de operație Mi-a fost puțin frică
Ștefania lui Speak a povestit că a ajuns pe masa specialistului pentru o intervenție

Urmăritorii de pe Instagram ai Ștefaniei au aflat că aceasta s-a temut de tot ce poate presupune intervenția ei. Totuși, la scurt timp a revenit cu zâmbetul pe buze pe InstaStory și a făcut mărturisiri neașteptate despre cum a decurs totul. A fost vorba despre o intervenție specială, realizată fără pic de durere.

ADVERTISEMENT

“Tocmai ce mi-am rezolvat problema vaselor sparte de pe picioare. Mi-a fost puțin teamă când m-am dus să fac această intervenție pentru că mă așteptam să fie dureros.

Am fost surprinsă de cât a durat această procedură, doar zece minute și nu am simțit nimic, doar niște pișcături”, a anunțat Ștefania, pe Instagram.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri