Life

Ștefania și Cristian, prima întâlnire după ce au părăsit Casa iubirii. Ce și-au reproșat foștii iubiți: „Urât din partea ta”

Ștefania și Cristian s-au văzut pentru prima dată față în față de când au părăsit emisiunea Casa iubirii. Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi foști concurenți?
03.06.2022 | 09:54
Stefania si Cristian prima intalnire dupa ce au parasit Casa iubirii Ce siau reprosat fostii iubiti Urat din partea ta
Ștefania și Cristian s-au văzut pentru prima dată în afara emisiunii Casa iubirii. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ștefania și Cristian s-au întâlnit pentru prima dată de când au părăsit Casa iubirii. Cei doi au explicat ce s-a petrecut între ei în emisiune și dacă mai există șanse de împăcare.

Ștefania și Cristian, prin întâlnire în afara emisiunii. Ce și-au spus foștii concurenți Casa iubirii?

Ștefania și Cristian au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiunea Casa iubirii. Relația lor s-a încheiat în momentul în care tânărul a fost descalificat. După mai multe săptămâni în care nu și-au vorbit, ei s-au întâlnit în emisiunea Culisele iubirii, moderată de Bianca Comănici.

ADVERTISEMENT

În timp ce Ștefania a mărturisit că se simte ciudat pentru că fostul său partener a declarat că nu a considerat-o iubita lui, Cristian a dezvăluit că niciodată nu a avut sentimente pentru ea.

„Nu mă simt ofensată pentru că ce a fost, a fost. Nu mai simt nimic, nici el, nu mai avem nicio treabă. Mi se pare foarte ciudat să spui că nu m-ai considerat iubită. Urât din partea ta, Cristian”, a declarat fosta concurentă Casa iubirii, citată de WoWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

„Nu te-am considerat iubită, pentru că nu te-am iubit, nu a fost iubire. Ai fost prietena mea, gagica”, i-a răspuns Cristian.

Ce și-au reproșat Ștefania și Cristian după despărțire?

Cristian și Ștefania și-au reproșat unul altuia mai multe lucruri care s-au întâmplat în relația lor. Cristian a dezvăluit că este încă tânăr și vrea să se bucure de viață.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă sunt tânăr și vreau să mă distrez, cum mi-a spus toată lumea și nu cred că sunt influențabil, nu țin cont de părerea celor din jur. Și tu Ștefania, ai aproape 20 de ani, poți să te distrezi”, a spus fostul concurent Casa iubirii.

La rândul ei, Ștefania a spus că îl înțelege, dar spune că s-a grăbit să investească sentimente în relația lor, dar că acum situația îi este indiferentă.

ADVERTISEMENT

„Poate am simțit mai mult decât trebuia, dar nu, nu mai suntem împreună. Nu avem cum să păstrăm legătura, pentru că ne avem la block. Eu sunt super indiferentă cu situația și nu am niciun regret sau să sufăr”, a declarat Ștefania.

ADVERTISEMENT
Tags: